Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Bříza deklasovala Košutku


0

Vedoucí Horní Bříza přijela do Plzně jako horký favorit. A měla svému soupeři co vracet, doma totiž podlehla Košutce 0:1. Svou roli favorita Bříza v tomto utkání potvrdila a nadělila domácím bůra. Pro ty to byl zřejmě nejhorší zápas jara...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly Břízy domácí Košutku položily

Bříza vstoupila do utkání nejlépe jak mohla a ve 4. minutě se mohla radovat z první branky, když S. Rous poslal křižnou přihrávku do vápna na P. Chocholatého, ten si míč zpracoval a prostřelil domácího brankáře J. Frémunda - 0:1!

 

V 6. minutě vybojoval míč M. Macháček. Přihrávka do vápna prošla na P. Chocholatého, který jen těsně minul branku.

 

Ve 13. minutě S. Rous házel aut. Míč propadl až na hranici vápna, kde si míč našel J. Kraček, ale střela skončila mimo brankovou konstrukci. Dvě minuty nato aktivně hrající M. Macháček vybojoval míč na polovině hřiště, přihrál J. Kračkovi a ten na V. Čermáka, který svou křižnou střelou překonal J. Frémunda podruhé - 0:2! 

 

V 17. minutě předvedla Košutka první pěknou kombinační akci, když M. Potoček nahrál P. Strakovi mezi břízské obránce, ten byl těsně před zakončením, když mu na poslední chvíli míč z kopačky ukopl A. Lavička na roh, z kterého už ohrožení nepřišlo.

 

Ve 39. minutě vyhrál souboj P. Chocholatý a míč posunul na V. Čermáka do lajny, ten našel na středu M. Macháčka, který vystřelil na branku a jeho mírně tečovaná střela zapadla pod břevno za brankářova záda - 0:3! 

 

Bříza byla v prvním poločase jasně lepším týmem. Rychlé dvě branky na začátku utkání Košutku trochu položily a Bříza tak první poločas držela vedení 3:0.

 

 

Macháček zkompletoval hattrick

Do druhého poločasu Bříza vstupovala s tím, že nechtěla inkasovat branku. Už ve 49. minutě ale přišel rychlý brejk Břízy. Paukner nacentroval míč do vápna, tam na něj jen o kousek nedosáhl dobíhající P. Chocholatý. Míč propadl a z druhé vlny dobíhající J. Kraček branku jen těsně minul.

 

V 61. minutě se do ojedinělého zakončení dostala Košutka, když P. Straka dostal míč za obranu a šel sám na gólmana L. Šimandla. Ten jeho střelu díky výběhu zlikvidoval, a tak pokračoval zmar Košutky.

 

V 71. minutě rychlá kombinace Břízy. M. Paukner po lajně vybídl J. Němečka, ten nahrál doprostřed hřiště na Filipa, který přesnou přihrávkou za obranu našel M. Macháčka, jenž si pohrál s J. Frémundem a zvýšil vedení Břízy - 0:4! 

 

V 81. minutě míč do hornobřízského vápna, kde se k němu dostal P. Straka. Jeho prudká střela z první však mířila vysoko nad.

 

V 83. minutě vyslal K. Liška prudkou střelu na L. Šimandla. Ta však mířila doprostřed branky, a tak s ní neměl brankář problém. V 86. minutě centr Filipa do vápna. K míči se dostal J. Sedlecký, který vyslal z první tvrdou střelu jen těsně mimo tyč.

 

V 90. minutě završil svůj hattrick M. Macháček, když dostal míč na vápno, přešel přes dva obránce a vstřelil pátou a poslední branku utkání - 0:5!

 

Bříza si v tomto utkání s chutí zastřílela a zaslouženě zvítězila.

 

 

Autorem reportu je Lucie Sedláčková, vedoucí týmu Horní Břízy.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Těžko se to hodnotí, Bříza nás jasně předčila téměř ve všem a zaslouženě vyhrála. My ovšem nemůžeme nastoupit do zápasu takhle bez chuti a bez zápalu. Nejhorší výkon jara, hodíme to za hlavu a příště do toho půjdeme s výrazně bojovnější náladou.

SK Horní Bříza
Lucie Sedláčová, vedoucí týmu: Jeli jsme na Košutku vyhrát, a to se nám podařilo na výbornou. Po celou dobu utkání jsme byli lepším týmem. Košutce se nepovedl zachytit začátek utkání, kdy po patnácti minutách prohrávala už 2:0 a k ničemu zásadnímu jsme ji nepustili. Ve druhé půli už jsme si utkání spíše hlídali a přidali další dvě branky. V tomto utkání se nám dařilo v zakončení, které nás v některých předchozích zápasech zklamalo.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - P. Straka [-] , M. Jaroušek [-] , F. Řežábek [-] (46. P. Kalaš [-] ) , P. Macht [-] , M. Potoček [-] (63. T. Pekník [-] ) , Z. Rolko [-] , D. Triner [-] (63. J. Kastl [-] ) , J. Pekník [-] (46. M. Primas [-] ) , K. Liška [-] , J. Holec [-]

SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - A. Lavička [-] , J. Kraček [-] (81. J. Paukner [-] ) , V. Čermák [-] (70. P. Filip [-] ) , S. Rous [-] , L. Janka [-] , T. Lomoz [-] , M. Macháček [-] , M. Paukner [-] , Z. Netáhlo [-] (53. J. Němeček [-] ) , P. Chocholatý [-] (65. J. Sedlecký [-] )

ŽK: 49. P. Macht - 27. M. Macháček .
Hráči zápasu: M. Macháček .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Petrželka František - KOURA Radim, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.