2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov vyrovnal, a tak utkání rozhodly až penalty


Branky


0

Předposlední Touškov zajížděl do tabulkově třináctého Pačejova. Utkání nabídlo dramatické rozuzlení, které musely rozhodnout až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nosek poslal Touškov po čtvrt hodině do vedení

Touškov měl v prvním poločase hru ve své režii. Byl totiž aktivnější, častěji na balónu, a také lépe kombinoval z čehož vznikali velice zajímavé gólové příležitosti.

 

Z jedné z nich se po čtvrt hodině radoval Vladimír Nosek, který kombinoval společně s Hauerem a Bouzkem a sám otevřel skóre – 0:1!

 

V další šanci se ocitli Karbusický a Hauer, ale neuspěli. Na druhé straně se do šancí občas dostali i domácí, ale jejich zakončení bylo nepřesné.

 

Na konci prvního dějství padla druhá branka do sítě Pačejova, kdy výborně hrající Bouzek poslal míč za záda Kozlíka, ale pomezní zvedl praporek nad hlavu, a tak se pískal ofsajd a branka nebyla uznána.

 

První poločas vyšel tedy lépe hostujícímu Touškovu.

Domácí vyrovnali osm minut před koncem

Po třech minutách druhého poločasu domácí Pačejov srovnal zásluhou Lukáše Pláničky1:1! Tento gól domácí nakopnul a byli to právě oni, kdo převzal iniciativu hry.

 

Domácí měli sice více ze hry, ale znovu inkasovali. Střídající Jan Kalaš byl na hřišti sotva sedm minut a už se radoval z branky – 1:2!

 

Pačejovští po inkasované brance promíchali sestavu a vsadili vše na útok, což se jim vyplatilo. V 82. minutě totiž po zásluze vyrovnal Jaroslav Kubaň a utkání spělo k penaltám – 2:2!

Pokutové kopy byly pro hráče nekonečné. Rozhodla až desátá série!

První penaltu neproměnili hned v první sérii domácí, ale protože hosté nedokázali využít svůj matchball a neproměnili ve čtvrté sérii, tak pokutové kopy pokračovaly. Rozhodlo se až v desáté sérii, kdy brankář hostí Beneš nejprve chytil penaltu domácímu hráči a pak sám rozhodl o bodu navíc pro Touškov.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Město Touškov
Ondřej Karbusický, hráč: Zápas jsme začali dobře a po zásluze vedli, myslím, že první půli kromě standardek jsme je do ničeho nepustili. Ve druhém poločase na nás Pačejov nastoupil a po zásluze vyrovnal. Pak se hra vyrovnala a z pěkné akce jsme se dostali do vedení, které jsme bohužel neudrželi a pačejovští těsně před koncem vyrovnali. Remíza byla asi spravedlivá a penalty rozhodl v 10. sérii brankář Beneš, který ji soupeřovi chytil a následně s přehledem proměnil.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , P. Bokr [-] (79. J. Fiřt [-] ) , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Ticháček [-] , P. Pavelec [-] (27. L. Plánička [-] ) , M. Kubáň [-]

TJ Sokol Město Touškov
M. Beneš [-] - R. Voith [-] , A. Šimice [-] , A. Mezera [-] , P. Foltýn [-] - I. Momotov [-] (71. D. Vrba [-] ) , O. Karbusický [-] , J. Hauer [-] - M. Bouzek [-] , V. Nosek [-] , J. Anděl [-] (63. J. Kalaš [-] )

ŽK: 53. P. Bokr , 90. M. Štětina - 51. A. Šimice , 74. D. Vrba , 77. O. Karbusický , 90. V. Nosek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: HUCL Lukáš - KULHÁNEK Milan, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.