2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto se opět strachovalo o výsledek, ale hubené vítězství ubránilo


Branky


0

Mýto přivítalo Pačejov a pro domácí to mělo být jednoduché utkání. V prvním poločase to vypadalo na debakl, ale pak se domácí střelci zadrhli a už nic za záda Kubíka neposlali...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veverka krásnou střelou z dálky poslal Mýto do dvoubrankového vedení

Utkání dvou poločasů se odehrálo v Mýtě, kam zavítal Pačejov. V tom prvním domácí jasně dominovali, když drželi častěji míč na kopačkách a výborně kombinovali, zkrátka hráli tak, jak si představovali.

 

Ve dvacáté minutě byli domácí za skvělou hru odměněny brankou. Standardní situaci rozehrál O. Kříž na zadní tyč, kam si zaběhl Lupáč se Švejdou, kteří míč vrátili před branku, kde do sestavy navrátivší se Kozlík míč neudržel a Petr Štych poslal míč do sítě - 1:0!

 

Šest minut nato skórovali domácí podruhé! Krásný dlouhý pas mířící na křídlo si Veverka zpracoval a krásnou střelou z dálky na zadní tyč poslal domácí do dvoubrankového vedení - 2:0!

 

Střelec první branky Štych měl v první půli další dvě stoprocentní šance, ale ani jedna brankou neskončila. Tu první zlikvidoval Kubík a tu druhou pačejovští obránci, kteří se stačili vrátit, když Štych zasekl míč před ležícím brankářem a už pomalu vyhlížel svůj druhý gól v zápase.

 

Pačejov mohl skórovat po střele jednoho ze stoperů, ale jeho dělovka orazítkovala pouze tyč. Poločas tedy vyhrál domácí Mýto.

Panuška snížil, vyrovnat se však nepovedlo

Mýto mohlo jít hned zkraje druhého poločasu do tříbrankového vedení, ale Lupáč sám před Kubíkem nedokázal míč poslat za jeho záda.

 

A tak přišla snižující branka z kopaček Pačejova. Klásek přešel středem přes dva hráče domácích, přihrál Panuškovi, který umístěnou střelou snížil na 2:1!

 

Pačejovským hráčům narostla křídla a snažili se o vyrovnání, toho se však nedočkali, i když nějaké šance měli. Mýto se opět strachovalo o body do posledních minut, ale nakonec všechny tři zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Petr Štych, hráč: Zápas dvou poločasů. V prvním jsme jasně dominovali, drželi míč, dobře kombinovali, hráli asi tak, jak bychom si všichni představovali. O přestávce v kabině ovšem někdo pronesl myšlenku Josefa Csaplára o tom, že 2:0 je nejhorší výsledek. A jakoby jsme to měli v hlavách a hráli jsme špatně, Pačejov se dostal do hry, dal kontaktní gól a opět jsme se strachovali do poslední minuty. Naštěstí jsme měli vzadu "buldoka" Zděnka Buchara, který si svým obětavým výkonem řekl minimálně o nominaci do sestavy kola, ne-li o vítězství...Uvidíme.




Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - M. Švejda [-] (46. D. Suchý [-] ) , M. Lupáč [-] (61. Z. Hackr [-] ) , O. Kříž [-] , P. Štych [-] (71. O. Konopásek [-] ) , M. Veverka [-] (85. M. Tyc [-] ) , M. Brož [-] , M. Světlík [-] , Z. Buchar [-] , J. Abrt [-] , P. Ulrich [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , P. Bokr [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] (46. L. Plánička [-] ) , J. Ticháček [-] , P. Žák [-] (35. P. Pavelec [-] ) , M. Kubáň [-]

ŽK: 20. J. Kozlík , 68. P. Bokr , 80. M. Štětina .
Hráči zápasu: Z. Buchar .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - DUSPIVA Václav, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.