2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání musely rozhodnout až pokutové kopy, které byly velmi zajímavé


Branky


0

Oba celky od sebe dělí jen pár bodů a předem bylo jasné, že to bude vyrovnané utkání. A taky bylo! Po bezbrankové první půli se oba celky trefily jedenkrát a rozhodnout musely až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Liška mohl skórovat, ale trefil pouze brankáře Bacíka

Ze začátku zápasu byli aktivnější a kombinačně lepší domácí, ale do žádné větší šance se nedstali, možná díky tomu, že několikrát zbytečně překombinovali akci a tahali míč tzv. "až do kuchyně".

 

Košutka měla první větší příležitost kolem patnácté minuty, kdy Liška ze středu zálohy kolmicí vyslal Straku, který ze strany postupoval sám na bránu, ale nezamířil přesně a zadní tyč minul o dva metry.

 

Domácí pak dvakrát hrozili prostřednictvím centrů z křídelních prostorů, ale ty dokázala hostující obrana odvracet.

 

Největší šance přišla krátce před poločasem. Po autu vznikla trochu krkolomná situace a vysoký balon si našel na hranici malého vápna Liška, ale balón napálil, bohužel pro Košutku, pouze do gólmana. Poločas tedy skončil bezbrankovou remízou.

Oba celky vstřelily po brance, rozhodnout tak musely penalty

Do druhého poločasu vstoupili nejlépe jak mohli hosté. Minutu po začátku druhé půle šel Straka jako tank do vápna, kde mu na posledních chvíli vypíchl míč jeden z obránců, ale vypíchl ho neštastně přímo k nohám Trinera, který už dával prakticky do prázdné brány - 0:1!

 

Hráči Košutky si zřejmě řekli, že jedna branka stačí a nesmyslně se zatáhli na svou polovinu. A za to byli v 63. minutě potrestání! Domácí měli výhodu rohového kopu, který rozehráli nakrátko, L. Tomášek mladší si navedl míč až na roh vápna, a podobně jako to umí Eden Hazard z Chelsea, krásnou křižnou přízemní ranou vyrovnal na 1:1!

 

Chlumčany se snažily o další gól, ale už to bylo takové upracované bez větší šance. V závěru mohl tři body pro Košutku zařídit Hemzáček, který se po straně dostal až do vápna, ale situaci řešil příliš zbrkle a místo nahrávky na volného útočníka, který by dával do prázdné, vystřelil nártem vysoko nad.

 

Košutka mohla dvakrát brát bonusový bod, ten ale nakonec zůstal doma

V pokutových kopech měla dvakrát navrch Košutku, ale nejprve neproměnil T. Pekník a pak mohl rozhodnout Hemzáček, ale ani ten neproměnil a série pokračovala...

 

Poté neproměnil hostující Potoček a naopak domácí střelec se trefil, a tak bonusový bod připadl Chlumčanům.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek ml., hráč: Řekl bych, že výsledek odpovídá předvedené hře. Jak Košutka, tak my jsme chtěli hrát hlavně kombinačně a po zemi, což vedlo k tomu, že diváci viděli celkem pohledný fotbal. Byl to boj o každý metr na hřišti až do posledních minut zápasu a do posledního hvizdu rozhodčího. Napínavá série proměněných i neproměněných pokutových kopů dopadla lépe pro nás a získali jsme důležité 2 body, za které jsme rádi.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Hrálo se z obou stran pěkné utkání v dobré a správně nahecované atmosféře. Vzhledem k tomu jak to vypadalo na hřišti remízu považuji za spravedlivou.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] (51. J. Voller [-] ) - J. Havlík [-] , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlíček [-] - L. Nohava [-] , V. Dušek [-] (30. J. Roubíček [-] )

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Chabr [-] , M. Jaroušek [-] , F. Řežábek [-] (46. M. Potoček [-] ) , P. Macht [-] , Z. Rolko [-] , D. Triner [-] (87. M. Primas [-] ) , P. Straka [-] , J. Pekník [-] (73. T. Pekník [-] ) , K. Liška [-] , J. Hemzáček [-]

ŽK: 55. J. Chabr , 65. M. Jaroušek .
Hráči zápasu: L. Tomášek ml. - P. Macht , J. Hemzáček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brůha Radek - BUREŠ Jiří, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.