4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Bříza přejela Žichovice


Branky


34. T. Lomoz , 41. S. Rous , 59. J. Kraček , 88. J. Paukner
0

Žichovice nastoupily proti neoblíbené Horní Bříze, proti které se jim nedaří již delší dobu, a tuto nepříznivě vyvíjející sérii se jim povedlo protáhnout minimálně do další sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomoz poslal domácí po půl hodině hry do vedení

V úvodu zápasu a v jeho dalších třiceti minutách byla hra vyrovnaná. Domácí Bříza měla ke svému soupeři velký respekt, který vyvolaly jarní výsledky žichovického týmu.

 

První šanci měl hostující Prchlík, ale přestřelil. Do druhé se dostal Linhart, kterého ale zastavil zvednutý praporek nad hlavou pomezního. 

 

Gólový účet utkání otevřel ve 34. minutě Lomoz, který ukázkově prošel až před Jandu a skóroval - 1:0!

 

41. minuta a druhý gól v síti Jandy! Po rohovém kopu se nejvýše vyšrouboval S. Rous a hlavou nedal Jandovi šanci - 2:0!

 

Domácím tato branka přidala klid na kopačky a začali v utkání dominovat, což si přenesli i do druhého poločasu.

 

Bříza přidala další dvě branky

Žichovice se snažily ve druhé polovině více kombinovat, ale to se jim dařilo pouze na vlastní polovině, což nevedlo k ničemu a k zakončení už vůbec ne.

 

V 59. minutě tak skórovali opět domácí. J. Kraček byl na konci rychlého protiútoku - 3:0!

 

V samotném závěru, konkrétně v 88. minutě přidal čtvrtý zásah J. Paukner, který využil chybu v rozehrávce Žichovic a poslal míč do odkryté klece - 4:0!

 

Rozhodčí Křen po pár minutách ukončil utkání, ve kterém jasně zvítězila domácí Horní Bříza, která tak dál vede 1.A třídu.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí mužstva: Prohra v Žihli kluky nakopnula. Po celý zápas soupeře přehrávali a ten nedokázal herně konkurovat. Ke konci utkání podržel hosty brankář, když vytáhl další dvě gólově šance. Pro nás další důležitá výhra v boji o postup.

TJ Žichovice
web TJ Žichovice, tj.zichovice.cz: S Horní Břízou jsme za poslední dva roky neuhráli vůbec nic a v této nepříjemné tradici jsme bohužel pokračovali . Po pravdě jsme jejímu ukončení byli hodně daleko. Po dlouhé době jsme propadli herně i výsledkově a po ještě delší době nepůsobili jako tým, ale jako skupina jednotlivců. Ale nejsme kapela, Horní Bříza byla lepší, a tak to prostě je.



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - P. Filip [-] (52. J. Sedlecký [-] ) , J. Kraček [-] , P. Chocholatý [-] (72. J. Paukner [-] ) , L. Janka [-] , T. Lomoz [-] , M. Macháček [-] , M. Paukner [-] , Z. Netáhlo [-] (61. J. Němeček [-] ) , A. Lavička [-] , S. Rous [-]

TJ Žichovice
P. Janda [-] - O. Chalupa [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (46. M. Špírek [-] ) , R. Beneš [-] , J. Frýzek [-] , M. Prchlík [-] , L. Černý [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] (67. J. Landa [-] ) , L. Mourek [-] (55. O. Musil [-] )

ŽK: 60. R. Šiška , 84. M. Špírek .
Hráči zápasu: S. Rous .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Křen Jiří - KOHOUT Miroslav, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.