2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední s předposledním, to byl zápas Tlučné s Touškovem


Branky


19. M. Škoda , 67. R. Štěpán - 16. J. Kalaš , 22. J. Hauer , 77. D. Vrba , 82. O. Karbusický , 85. R. Voith (p.)
0

Zápas by se dal přirovnat k názvu jednoho amerického filmu s Jimem Carreym a Jeffem Danielsem. Roubíčkův tip na remízu a následnou výhru Tlučné sice nevyšel, ale i přesto to byl zajímavý duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hauer vrátil Touškovu vedení

Psala se šestnáctá minuta a Touškov šel do vedení! U dlouhého míče za obranu byl dříve touškovský útočník Kalaš, udělal kličku brankáři a do prázdné branky otevíral skóre - 0:1!

 

Vyrovnání přišlo záhy! František Paum v devatenácté minutě poslal přihrávku do běhu na Škodu, který obehrál protihráče a šel zprava sám na brankáře Beneše. Svůj únik nositel střeleckého příjmení korunoval nekompromisní ranou do sítě - 1:1!

 

O další tři minuty později si Touškov vzal vedení zpět. Jeden z hostujících hráčů přihrával pod sebe na Jaroslava Hauera, který přízemní střelou na bližší tyč rozvlnil síť za Rosolem - 1:2!

 

To bylo z první půle vše, hosté šli do kabin šťastnější.

 

 

Štěpán vyrovnal, ale Vrba pak vystřelil Touškovu tři body

Devatenácti bodový Touškov inkasoval podruhé v 67. minutě, kdy Paum našel opět rozběhnutého spoluhráče, kterým tentokrát byl Robin Štěpán, který srovnával na 2:2!

 

Vyrovnání ale nevydrželo příliš dlouho. V 77. minutě totiž David Vrba vstřelil další touškovský gól, když unikl domácí obraně a pod nohou Rosola procedil míč do sítě - 2:3! Jak se později ukázalo byl to gól vítězný.

 

Pět minut nato Ondřej Karbusický vstřelil pojišťovací čtvrtý gól a s Tlučnou už to vypadalo špatně - 2:4!

 

Na konečných 2:5 skóroval Roman Voith z pokutového kopu, když si Rosol vybral stranu a Voith volil střelu doprostřed brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Miroslav Rosol, brankář: Hráli jsme špatně, a to, co jsme si řekli v šatně, jsme na hřišti moc nepředváděli. Celý zapas jsme hráli pouze na tři obránce, a to se v závěru projevilo, vlastně celý zápas, protože chodili často sami na bránu a měli spoustu dalších šancí, které buď dali vedle nebo jsem je chytil. Natož my jsme se tam tak často nedostávali. Pár dalších šancí tam bylo, ale nic z toho nebylo a pak došly síly a po třetím a čtvrtém gólu byl s námi konec. Strašně jsme chtěli urvat aspoň nějaký bod, abychom nebyli s nulou ale nepovedlo se a teď se musíme soustředit na další zápasy a zlepšit útočnou hru.

TJ Sokol Město Touškov
Miroslav Šiml, trenér...zdroj: http://www.tjsokolmestotouskov.cz: S posledním týmem tabulky, který ještě nevyhrál to byl vyrovnaný zápas s výborným výsledkem pro Touškov. Trochu si začínáme zvykat na rozestavení 4-3-3, ale ještě je co zlepšovat. Soupeř odpadl po našem třetím gólu v 70. minutě, je znát že kluci z Tlučné hrají nejen za muže ale i za dorost. Je super, že opět po dvanácti kolech víme, co je to vyhrát a brát tři body. Musíme to doma potvrdit s dvanáctým Mochtínem, který má jen o deset bodů více. Každé body, které momentálně uděláme, nám pomůžou na psychice! Ale? Nějak bych toto vítězství nepřeceňoval!



Sestavy


TJ Tlučná
M. Rosol [-] - M. Kouřil [-] , S. Polák [-] , O. Vivseanco [-] (46. J. Tomášek [-] ) , R. Štěpán [-] , O. Šafránek [-] , M. Škoda [-] (73. J. Poddaný [-] ) , F. Paum [-] , M. Kouřil [-] , T. Keramidas [-] (67. J. Saitz [-] ) , T. Žďárský [-]

TJ Sokol Město Touškov
M. Beneš [-] - L. Hodek [-] , A. Mezera [-] , A. Šimice [-] , R. Voith [-] - O. Karbusický [-] , J. Hauer [-] , J. Kalaš [-] - J. Anděl [-] (67. D. Vrba [-] ) , V. Nosek [-] (64. T. Michalides [-] ) , M. Bouzek [-]

ŽK: 56. M. Škoda - 20. J. Anděl , 55. J. Hauer .
Hráči zápasu: J. Kalaš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Plzák Martin - PICEK Lukáš, KALÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.