Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jsem rád, že jsme se nepodřídili žichovické hře, říká Milan Primas, jehož Košutka zvítězila nad Žichovicemi o dvě branky


Branky


0

Těžké utkání čekalo Košutku doma s nepříjemnými Žichovicemi, které na jaře ještě nepoznaly hořkost porážky. Domácí chtěli navázat na dobrý výkon v minulém zápase s favorizovanou Žihlí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka kombinovala, Žichovice nakopávaly

Košutka vstoupila do zápasu s tím, že chce být fotbalovější než soupeř, který využívá stylu nakopávaných balónů na vysoké útočníky. Ze začátku se to domácím dařilo a Žichovice kombinačně přehrávaly, z čehož také plynul první gól.

 

V 11. minutě se před žichovického brankáře protáhl Triner, jehož střelu brankář pouze vyrazil k Liškovi, který už si s dorážkou věděl rady - 1:0!

 

Poté si vytvořily šance i Žichovice. A obě byly jako přes kopírák. Dlouhý míč do vápna prodloužil kapitán Šimáček na spoluhráče, který pálil z hranice penalty. Ani jedna střela ale v síti neskončila.

 

Psala se 32. minuta a domácí se radovali podruhé! A gól to byl přímo lahůdkový! Do Pekníkova centru se nádherně akrobaticky položil Daniel Triner, zastříhal nůžkami a střelou pod břevno poslal míč za záda Pavla Jandy - 2:0!

 

 

 

Kovařík uklidnil všechny přítomné gólem sedm minut před koncem

Druhý poločas byl v režii Žichovic, které měly místy enormní tlak. Bylo jen otázkou času, kdy domácí poprvé inkasují. Netrvalo dlouho a po hodině hry se po centru ze strany hlavou trefil kapitán Šimáček. Žichovice se tak dostaly do kontaktu - 2:1!

 

Vyrovnat mohl jeden z žichovických hráčů, který se dostal do samostatného úniku, ale Frýdl předvedl fantastický zákrok a podržel svůj tým.

 

Tlak hostí s přibývajícími minutami sílil, a tak se Košutce otevírala místa k rychlým protiútokům. Domácí výborně bránili a počkali si na svůj moment. Ten přišel v 83. minutě, kdy střídající Janča od půlky hřiště vedl míč až k vápnu Žichovic, předložil míč do šance Kovaříkovi, a ten už se nemýlil a zvýšil na 3:1!

 

Ve zbývajících minutách se již nic zásadního nestalo a zápas se už jen dohrával. Domácí si tedy poradili s žichovickými nakopávanými balóny a slaví tři body za vítězství 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Velmi těžké utkání, Žichovice hrály svojí nakopávanou, která na nás platila, ale jsem rád, že jsme se tomu nepodřídili a snažili se hrát kombinačně a potěšit taky diváky něčím jiným než balonem deset metrů ve vzduchu. Myslím, že jsme zaslouženě připsali velmi důležité tři body. Rád bych i pochválil trojici rozhodčích, která řídila zápas bezproblémově.

TJ Žichovice
web TJ Žichovice, tj.zichovice.cz: Na Košutce jsme na jaře poprvé nezískali ani bod, a to především díky tomu, že domácí své příležitosti dokázali proměnit, ale my nikoliv. Nicméně každá série jednou končí a bude záležet jen na nás, zda se v dalších zápasech na vítěznou vlnu vrátíme.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Pekník [-] (68. J. Kastl [-] ) , J. Chabr [-] (46. Z. Rolko [-] ) , M. Jaroušek [-] , K. Liška [-] , P. Macht [-] , M. Potoček [-] (86. F. Fikar [-] ) , D. Triner [-] (78. M. Janča [-] ) , J. Hemzáček [-] , L. Kovařík [-] (89. M. Primas [-] ) , F. Řežábek [-]

TJ Žichovice
P. Janda [-] - D. Staněk [-] , M. Linhart [-] , M. Špírek [-] (46. O. Chalupa [-] ) , R. Beneš [-] , P. Bálek [-] (71. J. Beneš [-] ) , M. Prchlík [-] , L. Černý [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

ŽK: 75. Z. Rolko - 59. J. Šimáček , 84. M. Linhart .
Hráči zápasu: D. Frýdl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - JÍLEK Aleš, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.