Někteří naši hráči si myslí, že už jsou mistři, říká vedoucí týmu Žihle, která Košutku po velkém boji porazila


Branky


20. J. Nový , 47. T. Krofta - 88. K. Liška
0

Jeden z těch snazších zápasů měl čekat Žihli. Přijela totiž Košutka, která se nachází ve spodní části tabulky. Hosté však svým výkonem velmi příjemně překvapili a nechybělo mnoho, aby si ze Žihle odvezli alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Žihle vsítila ve dvacáté minutě branku

V úvodu zápasu byla lepší Žihle a dala také první gól. Ve 20. minutě přišla přihrávka na Brože, jenž se na kraji šestnáctky uvolnil, přihrál Jakubu Novému, který nekompromisně zavěsil - 1:0!

 

Žihle se dál tlačila před branku Pačejova, ale festival zahozených šancí pokračoval z její strany i v tomto duelu. Pak Košutka postupně vyrovnala hru a po půl hodině Chabr za vápnem krásně vystřelil, trefil ale jen tyč.

 

V 45. minutě měla Košutka 100 % šanci, Kovařík nahrál Kalašovi, který ale z bezsprostřední blízkosti trefil pouze břevno, poločas tedy skončil smírně.

 

Hned po příchodu z kabin jsme inkasovali branku po špatně odbráněném rohu. Za stavu 2:0 jsme se nepoložili a snažili se o kontaktní gól. NEjvětší šanci měl v 80. minutě Triner, který šel sám na bránu. Snížení přišlo až v úplném závěru zásluhou Lišky.

Žihle se strachovala o výsledek až do samotného závěru

Hned v úvodu druhé půle, konkrétně ve 47. minutě, šla domácí Žihle do dvoubrankového vedení! Centrovaný míč z rohového kopu dopadl až za penaltový puntík, kde na něj číhal Tomáš Krofta a zvýšil na 2:0!

 

Poté přestali domácí fotbalisté plnit své pokyny a hráli každý sám na sebe. To se začalo nevyplácet, neb Košutka zvýšila obrátky a snažila se o vstřelení kontaktní branky. 

 

Dvě minuty před koncem zápasu se přeci jen hosté dočkali zásluhou Karla Lišky, který tak upravil na konečných 2:1, i přes to, že se hosté snažili o vyrovnání a Žihle se strachovala o výsledek až do posledních vteřinek zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák, vedoucí: Utkání, které mělo být papírově snazší, nakonec bylo poměrně složité, protože někteří naši hráči si myslí, že už jsou mistři a druhý poločas absolutně zapomněli na pokyny a hráli si každý na vlastní pěst. Takhle se prostě nehraje o postup. My dáme na 2:0 a poté přestaneme hrát a začínáme vymýšlet věci, které by neudělali ani hráči z přípravky. Místo, aby se podržel balón, tak ho nakopáváme, čímž ho vlastně darujeme soupeři, který tedy překvapil a hrál vynikajícím způsobem, má šikovné mladé kluky. My jsme se zatáhli a čekali až dostaneme gól a pak se trápíme a bráníme hubené vítězství 2:1. Jestli takhle chceme hrát dál, tak můžeme zapomenout na postup. Když to řeknu kulantně, tak to byl zápas, který jsme si nezasloužili vyhrát. Ještě jednou musím říct, že soupeř hrál velmi dobře a krásně kombinoval. Moc se mi líbil jejich výkon. Košutka patřila k lepším týmům, s kterými jsme hráli.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Ukázalo se, že v 1.A. třídě je skutečně jedno jestli hrajete s celkem z vrchu nebo spodku tabulky, Žihli jsme se vyrovnali v kombinaci i v bojovnosti, ale bohužel to na body nestačilo. Nemáme se za co stydět, až do poslední minuty se Žihle musela bát o výsledek.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Růžička [-] , J. Brož [-] (62. R. Otcovský [-] ) , J. Masopust [-] , L. Rázek [-] , J. Bulín [-] (66. S. Peterka [-] ) , J. Nový [-] , T. Krofta [-] , Z. Vukliševič [-] , T. Rambousek [-] , M. Romanovskyy [-]

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - M. Jaroušek [-] , J. Chabr [-] (56. J. Kastl [-] ) , F. Fikar [-] (56. J. Pekník [-] ) , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] (56. M. Primas [-] ) , Z. Rolko [-] (77. J. Bříza [-] ) , D. Triner [-] , J. Hemzáček [-] , L. Kovařík [-] , K. Liška [-]

ŽK: 54. J. Nový , 83. T. Rambousek - 17. J. Chabr , 22. M. Jaroušek , 77. J. Pekník , 84. L. Kovařík .
Hráči zápasu: J. Chabr .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - VOCELKA Milan, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.