Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

AKTUALIZOVÁNO: Oslabený Pačejov odjíždí z Chlumčan s prázdnou


Branky


0

Hosté vzhledem k problémům se sestavou nezklamali a především za výkon ve druhém poločase si minimálně bod zasloužili. Chlumčany však byly proti a berou všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný fotbal, alespoň trochu zpříjemnila branka Havlíka

Řada opor chyběla hostujícímu celku v utkání v Chlumčanech. Jmenovitě brankář Kozlík a dále hráči Klásek, M. Kubaň a J. Kubaň. V brance tedy dostal příležitost mladý František Sedláček.

 

První polovina příliš oko diváka nenadchla. Domácí Chlumčany byly o něco málo aktivnější a pohyblivější, čehož dokázaly v čtyřiatřicáté minutě využít! Pěkný míč za obranu dostal Jan Havlík a přízemní střelou k tyči dostal Chlumčany do vedení - 1:0!

 

Pačejovští zahrozili až v samotném závěru poločasu, kdy ale hlavičkující Panuška mířil nad.

Domácí rozhodli pět minut před koncem, Roubíček v nastavení dal domácím klid

Druhý poločas byl už trochu o něčem jiném. Hlavně bylo k vidění více branek.

 

O něco málo aktivnější Pačejovští dokázali v 55. minutě vyrovnat! Žákův dlouhý centr do vápna prodloužil Ticháček a Pavel Polena vstřelil vyrovnávací branku - 1:1!

 

Ve dvaašedesáté minutě měl Pačejov na kopačkách druhou branku, ale obrovskou šanci po velkém závaru ve vápně nedokázali hosté na třikrát přetavit v gól. Další šanci měli hosté v minutě sedmdesáté šesté, ale ani ta neskončila brankou.

 

Když už to vypadalo, že se body budou dělit, tak se ke slovo přihlásili domácí. Pět minut před koncem utkání strhl vedení na stranu Keramiky svou první brankou v utkání Jan Havlíček2:1!

 

Hosté se snažili v závěru o vyrovnání, a tak otevřeli obranu, což se nevyplatilo. Jan Roubíček totiž v nastaveném čase zvýšil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek ml., hráč: Zápas to nebyl vůbec lehký. Měli jsme ale v první půli více ze hry a odměnou za to byl gól Jana Havlíka. Druhý poločas se Pačejov zvedl a bylo to znát, když přišel vyrovnávací gól. Poté náš výkon klesl a nehráli jsme vůbec to, co umíme a Pačejov si vytvořil pár šancí, které však naštěstí neproměnil. Pak přišlo povedené střídání, když nastoupil Havlíček a vzápětí dokázal skóre změnit po přihrávce Vény Duška. Za pár minut přišel na plac i lišák Jan Roubíček a v 90. minutě potvrdil naši výhru. Jsme rádi, že jsme tyhle tři body urvali, protože jsme zase blíž k první pětce.

TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář, TJ Sokol Pačejov: K takovému zápasu se těžko píše vyjádření. Prostě smůla. Sestava poslepovaná, přesto jsme si za druhý poločas tu plichtu zasloužili. Bez pochyb. Nejlepší hráč stoper Patrik Žák.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] , L. Milota [-] - J. Havlík [-] , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Voller [-] (67. J. Havlíček [-] ) - V. Dušek [-] , L. Nohava [-] (60. J. Kraus [-] )

TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , P. Bokr [-] , L. Plánička [-] , J. Ticháček [-] , J. Fiřt [-] (46. R. Grepl [-] ) , P. Pavelec [-] , P. Žák [-]

ŽK: 81. V. Dušek - 6. M. Štětina .
Hráči zápasu: J. Havlík - P. Žák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - PÁLEK Ondřej, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.