0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany vyloupily mochtínský stánek


Branky


0

Chlumčany přijely do Mochtína s jasnou vizí, což byly tři body. Mochtín měl však stejné ambice a tudíž jsme očekávali zajímavý fotbal.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu vstřelil Dušek vedoucí branku

Začátek utkání byl opatrný z obou stran, nikdo nechtěl udělat chybu, poté ale Chlumčany začaly Mochtín přehrávat a bylo toho důkazem množství vypracovaných šancí na rozdíl od Mochtína, který neohrozil branku.

 

Odměnou za velký nátlak se Chlumčany mohly poprvé radovat, když ve 43. minutě střelu Lukáše Tomáška mladšího vyrazil brankář před sebe a Václav Dušek nekompromisně rozvlnil síť po dorážce - 0:1

 

Po zbytek poločasu už gól nepadl a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro Chlumčany. 

 

Zbytečná červená karta. Dušek rozvlnil síť i podruhé

Druhý poločas probíhal ve stejném duchu, když Chlumčany stále kontrolovaly tempo hry a nepouštěly Mochtín do výrazných šancí.

 

Důležitý okamžik se stal v 60. minutě, když se po druhé žluté kartě nechal zbytečně vyloučit domácí Čeleda a oslabil tak svůj celek, který potřeboval srovnat skóre.

 

Po červené kartě se Mochtín více stmelil a už to nebylo tak jednoznačné držení míče pro Chlumčany, jako to bylo po celou dobu zápasu.

 

Hráči Mochtína hráli sice o něco lépe, ale stále si nevypracovali pořádné šance. To se jim bohužel stalo osudným v 79. minutě, když po krásné akci se Chlumčany radovaly podruhé a autorem branky byl opět Václav Dušek - 0:2!

 

Po zbytek zápasu si chlumčanští fotbalisté ještě vypracovali na rozdíl od Mochtína nějaké šance, které ale neskončily za zády mochtínského brankáře.

 

Z tohoto duelu tedy vyšli lépe hostující Chlumčany, které si odváží tři body po uspokojujícím výsledku 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
WEB TJ Sokol Mochtín, www.tjmochtin.cz: Chladné počasí a místy i ledové dešťové přeháňky provázely tento duel dvou sousedů v tabulce. Hned od úvodního hvizdu rozhodčího Rubáše bylo vidět, že hostující Keramika má výborné mužstvo. Její hráči hýřili pohybem, byli důrazní v soubojích, dobře kombinovali, tlačili se do zakončení. Mochtín hrál dost zakřiknutě, snažil se překvapit soupeře jen dlouhými nákopy, ale to nestačilo, zkrátka Keramika byla v 1. poločase lepším týmem. Přesto s ní náš tým držel dlouho čisté konto. Ke změně skóre došlo až dvě minuty před přestávkou, kdy náš gólman neudržel v náručí míč po tvrdé střele, ten mu pohotově do sítě dorážkou posílá dobíhající Dušek - hosté vedou 0:1. Po přestávce Mochtín přidal na aktivitě, vyrovnal hru, ale do nějakých větších útočných akcí ho soupeř moc nepouštěl. V 61. min. obdržel náš Jiří Čeleda navíc druhou ŽK a tím pádem i červenou, takže posledních třicet minut musel náš tým odehrát jen v deseti lidech. Zdálo se, že je po nadějích, ale Mochtín se semkl, bojoval a i v oslabení plných dvacet minut přehrával soupeře, chtěl vyrovnat. To se mu nakonec nepovedlo, naopak. V 79. min. soupeř využil chyby naší obrany, šel do brejku, který zakončil druhým golem znovu Dušek - Keramika vedla 0:2 a toto vedení bez problémů uhájila.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč: Přijeli jsme do Mochtína pro tři body, ale věděli jsme, že to nebude nic lehkého. Jsme však velice rádi, že se nám to podařilo a vezeme domů tři body. Nejlepšího hráče se neodvážím určit, jelikož to byl naprosto kolektivní výkon.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - Z. Smolík [-] , Z. Plánička [-] , J. Cihlář [-] , T. Velek [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-] (80. J. Pretzelmayer [-] )

TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] , L. Milota [-] - J. Roubíček [-] (88. T. Fleissig [-] ) , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Voller [-] (85. L. Nohava [-] ) , J. Havlík [-] - V. Dušek [-]

ŽK: 38. J. Čeleda , 51. J. Bejvl , 75. Z. Novák - 37. P. Šmíd . ČK: 61. J. Čeleda .
Hráči zápasu: V. Dušek , L. Milota .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - CHMELÍK Miroslav, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.