0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Křimic s Žichovicemi musely rozhodnout až pokutové kopy


Branky


0

Žichovice nečekal v Křimicích lehký zápas. Ty jsou totiž ve svém domácím prostředí velmi nebezpečným týmem, což se potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství gól nepřineslo

První poločas přinesl vyrovnaný fotbal. Oba týmy měly problém s udržením míče na zemi, který tak lítal ze strany na stranu. O šance ale nouze nebyla. Oba týmy totiž měly slibné příležitosti na strhnutí vedení na svou stranu. Střelce však zastínili oba brankáři, kteří předvedli vynikající výkon.

 

Křimice hrozily zejména z přímých kopů, které zahrával Bezdička. Na druhé straně mohly jít Žichovice do vedení po střele Linharta, hlavičce Musila či dorážce R. Beneše. Ani jedna z šancí však využita nebyla a do kabin se tedy šlo za nerozhodného výsledku.

 

 

Poločas plný šancí. Gól padl, ale po faulu být uznán nemohl

Druhý poločas začaly lépe domácí Křimice, které se dostaly do velkých šancí. Bezdička s Kovačičem ale síť za zády Jandy nerozvlnili, maximálně tu za bránou. 

 

Ani Žichovice nehrály druhé housle a měly šance. Po pěkné přihrávce od Linharta se ve vyložené šanci ocitl Robert Beneš, ale ani on branku netrefil. 

 

O chvíli později mohl otevřít skóre hostující Musil, ale jeho střelu zastavila pouze spojnice břevna s tyčí.

 

V závěru utkání mohl rozhodnout střídající Prchlík, který se postavil k exekuci pokutového kopu poté, co byl R. Beneš ve vápně faulován. Prchlíkův pokutový kop však brankář domácích parádně zneškodnil.

 

Jedna branka přeci jen padla! V posledních vteřinách utkání rozvlnili domácí hráči síť za zády Jandy, ale jelikož brankáře Žichovic před tím faulovali, tak gól být uznán nemohl. Šlo se tedy na penalty.

 

Domácí vedli, ale poté Janda čaroval

Penalty se pro hostující tým po zaváhání Černého nevyvíjely dobře, ale famózní Janda dvakrát čaroval.

 

V páté sérii napravil neúspěšný pokus z druhého poločasu Prchlík, a protože kromě něj se trefili ještě Frýzek, Bálek a Šimáček, Žichovice vezou z Křimic dva body.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Žichovice
web TJ Žichovice, tj.zichovice.cz: V Křimicích jsme se postavili týmu, který je v domácím prostředí a kompletní sestavě velmi nebezpečný. To se během zápasu potvrdilo, a přestože se ani jednomu týmu nedařilo držet míč na zemi, domácí i my jsme si vytvořili šance na rozhodnutí. Střelci však selhali a oba brankáři byli výborní, proto se rozhodovalo až v dovednostní soutěži na závěr. V té o bodu navíc pro nás rozhodl nejlepší hráč zápasu, brankář Pavel Janda.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Volena [-] , J. Vonášek [-] , A. Adam [-] , V. Bezdička [-] , J. Kovačič [-] , T. Čechura [-] , T. Král [-] (55. V. Kuneš [-] ) , J. Žilák [-] , J. Novák [-] , P. Dobrý [-]

TJ Žichovice
P. Janda [-] - P. Bálek [-] , J. Beneš [-] (90. J. Landa [-] ) , O. Musil [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (75. J. Frýzek [-] ) , R. Beneš [-] , L. Černý [-] , R. Šiška [-] (57. M. Prchlík [-] ) , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

ŽK: 67. J. Volena , 90. T. Čechura - 35. P. Janda , 89. J. Šimáček .
Hráči zápasu: P. Janda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HUCL Lukáš - ŽÁK Ondřej, ČUBR Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.