3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyhroceném derby padly čtyři červené karty!


Branky


0

Derby před výbornou kulisou se hrálo v Žichovicích, které dosud bodovaly ve všech jarních utkáních. To Pačejovští v minulém kole překvapili celou 1.A třídu vítězstvím nad vedoucí Žihlí. V utkání, které bylo nabité emocemi, se diváci určitě nenudili.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli, Pačejov dokázal do poločasu skóre otočit

Utkání lépe zahájil domácí tým, který na několik minut zavřel Pačejov na své polovině. Pačejovskou bránu ale stráží velká opora - brankář Jakub Kozlík. Ten znovu musel čelit několika těžkým situacím, se kterými si dokázal poradit.

 

Poradit si ale nedokázal se střelou Jana Beneše, který v 11. minutě vypálil z dobrých pětadvaceti metrů a míč krásně rozvlnil síť - 1:0!

 

Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. O osm minut později se totiž ke slovu přihlásil Václav Klásek, který využil svého důrazu ve vápně a vyrovnal - 1:1!

 

Šest minut před poločasem se Pačejovu podařilo skóro otočit ve svůj prospěch! Podobná situace jako v případě pačejovského prvního gólu, avšak s jiným střelcem. Tentokrát se prosadil Josef Ticháček, pro kterého to byla třetí branka v sezoně - 1:2!

 

Pačejovští z mála šancí vytěžili maximum a do kabin šli určitě veselejší.

Čtyři červené karty se jen tak nevidí

Druhé dějství začalo pro domácí Žichovice velmi špatně. V 55. minutě se totiž střelec první branky Jan Beneš nechal po druhé žluté kartě vyloučit, a snížil tak šance domácích na srovnání.

 

Hra v deseti mužích však Žichovicím příliš problémů nenadělala, ba naopak, tým se více semkl a hnal se za vyrovnáním. Odměnou za zvýšenou aktivitu jím byla vyrovnávací branka tři minuty po vyloučení Beneše. Černého akci po levé straně zakončoval pěknou střelou k tyči Martin Linhart 2:2!

 

S postupem času byla na hráčích vidět nervozita, hra se začala přiostřovat a vulgární slovíčka lítala ve vzduchu. Šancí bylo jako šafránu, i když mírnou převahu měl domácí tým, který hrozil zejména ze standardních situací.

 

V 84. minutě se počet hráčů na hřišti srovnal. Václav Klásek jakoby nechtěl zůstat pozadu za Benešem a za svá nevybíravá slova k asistentu rozhodčího Havránkovi si vysloužil červenou kartu.

 

Minutu před koncem byly uděleny další dvě červené karty. Hostující Milan Kubáň nesportovně vrazil do svého protihráče Jiříka, který se svalil na zem. A následně postižený Jiří Jiřík oplatil Kubáňovi jeho chování a taktéž uviděl červenou kartu. Jeho odchod doprovázela ještě vulgární slova směrem k Havránkovi (AR1).

 

Zbylý čas se nakonec dohrál a o bonusovém bodu musely rozhodnout pokutové kopy

Oslavenec Landa vychytal domácím bonusový bod

První série pokutových kopů dopadla pro obě strany špatně - oba totiž neproměnili. Další série dopadly lépe pro domácí celek, který nakonec zvítězil 4:2 na pokutové kopy.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
WEB TJ Žichovice, tj.zichovice.cz: Nejlepší výkon v domácím dresu dnes podal Láďa Černý, který byl důrazný a jistý v defenzivě a nebezpečný v útočných výpadech.




Sestavy


TJ Žichovice
J. Landa [-] - J. Beneš [-] , O. Musil [-] (26. P. Bálek [-] ) , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (65. M. Špírek [-] ) , R. Beneš [-] , J. Jiřík [-] , L. Černý [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-] (90. J. Frýzek [-] )

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] (31. J. Fiřt [-] ) , L. Plánička [-] , J. Ticháček [-] , P. Polena [-] , P. Žák [-] (26. P. Pavelec [-] ) , M. Kubaň [-]

ŽK: 13. J. Jiřík , 23. J. Beneš , 63. J. Šimáček , 66. D. Staněk - 23. J. Ticháček , 84. J. Hlůžek . ČK: 55. J. Beneš , 89. J. Jiřík - 84. V. Klásek , 89. M. Kubaň .
Hráči zápasu: L. Černý .
Místo: Žichovice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HAVRÁNEK Martin, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.