J. Saitz 45.
1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

AKTUALIZOVÁNO: Domácí Tlučná podlehla Košutce stejným výsledkem i podruhé v sezoně


Branky


0

Tlučná stále čeká na první bod a v domácím utkání proti Košutce si ho mohla připsat. To by se ale musel hrát pouze první poločas...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Saitz otevřel v závěru skóre

Utkání hrané za pěkného počasí bylo od prvních minut vyrovnané, i když favoritem utkání byla hostující Košutka, která na jaře hraje v dobré formě - neztratila totiž ani jeden bod. 

 

Po několika šancích na obou stranách přišel samotný závěr poločasu v němž padla první branka utkání. Těsně před poločasem se totiž trefil domácí Jiří Saitz, i když s výrazným přispěním hráčů Košutky. Nejprve letící balón špatně odhadl brankář Frýdl a poté se balón odrazil od zad obránce Košutky do sítě, 1:0.

 

Domácí celek šel do kabin pochopitelně spokojenější a hosté z Plzně byli inkasovanou brankou trochu zaskočeni.

 

Košutka otočila utkání během čtvrt hodiny

Domluva hostujícím fotbalistům v kabině zřejmě prospěla, protože hned po pěti minutách druhého dějství přišlo vyrovnání z kopačky Libora Kovaříka, který dostal krásnou přihrávku za obránce Tlučné a přesnou střelou na zadní tyč tváří v tvář brankáři Tlučné nedal šanci, 1:1!

 

Druhá branka nenechala na sebe dlouho čekat, protože již o čtyři minuty později dokonal obrat ve skóre Tomáš Pekník a hosté byli rázem na koni. Obránce Košutky Macht v nouzi odkopával míč, který propadl za obranu přímo k Pekníkovi, který pumelicí pod břevno dostal Košutku do vedení 1:2!

 

I třetí branka přišla záhy! V 59. minutě se trefil Daniel Triner po krásné akci, na jejíž počátku byl Holec, který zatáhl míč po pravé straně, našel Trinera, který krásně z voleje dal Košutce dvoubrankový náskok, 1:3!

 

Domácí zaskočeni třemi rychlými góly už recept na hostující obranu v čele s brankářem Frýdlem nenašli a naopak sami ještě inkasovali.

 

V 90. minutě totiž vstřelil čtvrtou branku za záda Rosola Jakub Bříza a vzpomenul tak na první vzájemný duel mezi těmito soupeři ze 4. kolo, kde utkání skončilo také 4:1 pro Košutku. Břízovu dalekonosnou střelu brankář Rosol podcenil a ta mu propadla do brány.

 

Po čtvrtém gólu v sítí Tlučné rozhodčí Petržílka odpískal konec utkání.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Rád bych ocenil kluky z Tlučný, ačkoliv jsou beznadějně poslední, tak se mi líbil jejich přístup, bojovali do poslední chvíle a hráli sympaticky.



Sestavy


TJ Tlučná
M. Rosol [-] - R. Štěpán [-] (63. T. Mudra [-] ) , O. Šafránek [-] , T. Keramidas [-] , F. Paum [-] , M. Kouřil [-] (59. R. Novák [-] ) , T. Žďárský [-] (75. M. Kouřil [-] ) , S. Polák [-] (86. D. Černý [-] ) , S. Škoda [-] (46. J. Tomášek [-] ) , M. Škoda [-] , J. Saitz [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Chabr [-] (46. Z. Rolko [-] ) , M. Jaroušek [-] , F. Řežábek [-] (76. J. Hemzáček [-] ) , P. Macht [-] , J. Kastl [-] (78. J. Bříza [-] ) , D. Triner [-] , T. Pekník [-] (87. M. Potoček [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Pekník [-] (46. J. Holec [-] ) , M. Primas [-]

ŽK: 23. M. Jaroušek , 32. L. Kovařík , 73. J. Kastl , 76. M. Primas .
Hráči zápasu: L. Kovařík .
Místo: Tlučná. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Petržilka Jiří - KOURA Radim, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.