M. Romanovskyy 70. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle překvapivě padla v Pačejově, který tak získal cenný skalp


Branky


70. M. Romanovskyy (vl.)
0

Zatímco domácí Pačejov bojuje v dolní polovině tabulky, Žihle je lídrem celé soutěže. Papírový favorit tentokrát odjížděl z Pačejova s prázdnou... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozlík udržel všechny míče před brankovou čarou, Masopust musel předčasně do sprch

Krásné fotbalové počasí panovalo na většině místech České republiky a nejinak tomu bylo v Pačejově, který přivítal vedoucí Žihli.

 

Od prvních minut byla Žihle aktivnější a potvrzovala roli favorita. Hned v první minutě domácí faulovali před vápnem a Žihelští měli možnost zahrávat přímý kop, který však ze slibné vzdálenosti skončil pouze na domácí zdi.

 

Za pár minut se dostal do šance kanonýr Slavoje Masopust, kterého ale brankář Kozlík vychytal a míč vyrazil na roh.

 

Pačejovští nemohli najít na aktivní hru hostujícího celku protihru. Žihelští se dostávali do šancí zejména po dlouhých míčích za obranu, po kterých přicházely střely.

 

Pačejov má však v bráně Kozlíka, který na jaře chytá v parádní formě. Do poločasu musel hasit ještě několik slibných šancí Žihelských, kteří se zápas od zápasu čím dál, tím víc trápí s koncovkou.

 

Ve 40. minutě přišel důležitý moment celého zápasu. Hostující Masopust totiž po druhé obdržené žluté kartě musel předčasně do sprch a Žihli tak výrazně zkomplikoval šanci na dobrý výsledek.

Aby toho nebylo málo, tak si Žihelští dali vlastní gól

I v druhé polovině se Žihelští, ač o muže chudší, snažili o vstřelení vedoucí branky. Ta stále nepřicházela a hostující obranu začal zaměstnávat L. Plánička, který nastoupil v pačejovském dresu vůbec poprvé. 

 

Po hodině hry se mohlo poprvé měnit skóre utkání, ale J. Hlůžka krásným zákrokem zblízka vychytal hostující brankář Bláha.

 

Oslabená Žihle inkasovala v 70. minutě. Klásek našl Pavelce, jehož přízemní střelu si smolně srazil do vlastní branky Romanovskyy a bylo to 1:0 pro Pačejov!

 

Nervózní Žihelští fotbalisté, překvapeni z vývoje utkání, začali před koncem utkání vyslovovat nevhodná slova a po jendom takovém uviděl Čapek, druhou žlutou kartu, po které následovala ihned karta červená, která znamenala další citelné oslabení pro lídra tabulky. 

 

Samotný závěr utkání si už Pačejovští pohlídali a mohli slavit překvapivé vítězství nad lídrem soutěže!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Zdeněk Voska, www.sokol.pacejov.eu: Mužem zápasu byl bezesporu gólman Kuba Kozlík.




Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] (28. P. Bokr [-] ) , V. Klásek [-] , L. Plánička [-] (87. J. Fiřt [-] ) , J. Ticháček [-] , P. Pavelec [-] , P. Žák [-] , M. Kubáň [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - S. Peterka [-] , J. Masopust [-] , M. Kaľata [-] , O. Čapek [-] , J. Nový [-] , T. Krofta [-] , Z. Vukliševič [-] (80. J. Brož [-] ) , T. Rambousek [-] , M. Romanovskyy [-] , L. Rázek [-]

ŽK: 35. P. Žák , 36. J. Hlůžek - 20. J. Masopust , 58. J. Nový , 69. L. Rázek , 74. Z. Vukliševič , 77. O. Čapek . ČK: 40. J. Masopust , 84. O. Čapek .
Hráči zápasu: J. Kozlík .
Místo: Pačejov. Počet diváků: 111. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - PLZÁK Martin, CHMELÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.