Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bříza rozdrtila Touškov šesti brankami


0

Ve třetím jarním kole Bříza přivítala na domácím hřišti Město Touškov. Na podzim se Horní Bříze zápas v Touškově úplně nepovedl, když po bezbrankovém zápase získala druhý bod až v penaltovém rozstřelu. Toto utkání však bylo o úplně něčem jiném a diváci si přišli na své! Více čtěte v reportu od Lucie Sedláčkové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový start do utkání předvedli domácí fotbalisté

Zápas se pořádně ještě ani nerozběhl a už ve druhé minutě slavila Bříza gól. M. Paukner nákopem za obranu vybídl M. Macháčka a ten přeloboval touškovského Beneše, 1:0

 

Ve 4. minutě se po autu S. Rouse dostal k míči M. Macháček, ale jeho střelu gólman chytil.

 

Ve 13. minutě se stoper L. Janka dostal do šance, ale jeho hlavička směřovala pouze do gólmana. Ten míč vyrazil, ale Janka už se k dorážce nedostal.

 

K další šanci se dostal V. Čermák, když na půlce získal míč a sám běžel na branku hostí. Tu nakonec o pár centimetrů netrefil.

 

Až v 16. minutě se k prvnímu ohrožení branky dostal Touškov, když centr od rohového praporku, který letěl do vápna na Noska odklidil jen těsně před ním hlavičkující M. Paukner.

 

O dvě minuty později zahrávala Bříza rohový kop. Macháček našel P. Chocholatého, který hlavičkoval jen těsně mimo branku. Za další dvě minuty bylo v Horní Bříze o poznání veseleji. Na polovině hřiště se k míči dostal A. Lavička, krásnou a přesnou přihrávkou vybídl V. Čermáka, který vystřelil na gólmana Beneše, ten míč v rukavicích po tvrdé střele neudržel a ten zapadl za jeho záda, 2:0!

 

Dvoubrankové vedení, ale nevydrželo Bříze dlouho. Ve 20. minutě se do úniku dostal Foltýn, kterému nabíhali po levici dva spoluhráči. Ten však vzal střelu na sebe a prostřelil domácího L. Šimandla. Touškov snížil na 1:2.

 

To byla pro Břízu trochu studená sprcha, když úvod utkání zcela jasně opanovala. 

 

Ve 22. minutě zahrávali domácí standardní situaci. K míči se postavil V. Zavadil, centr do vápna se odrazil k Čermákovi, který nastřelil pouze tyč.

 

Další šok přišel v 25. minutě, když Touškov z druhé šance zápasu skóroval a srovnal na 2:2! Ve vápně uklouzl domácí Paukner a Noskovi už nikdo nebránil v tom, aby vystřelit na branku. Šimandlovi po střele míč vypadl a z dorážky se prosadil Jakub Anděl.

 

Začínalo se tedy od nuly. Do té doby nevýrazný Touškov dvě střely na branku a dva góly. Za to Bříza předváděla plejádu zahozených šancí. Do šancí se dostali V. Zavadil a P. Chocholatý, ale neprosadili se.

 

Ve 30. minutě se dostal k míči S. Rous, nakopl míč na gólmana, ten míč neudržel a z dorážky skóroval P. Chocholatý. Bříza dále ohrožovala branku Touškova, ale jmenovitě V. Zavadil, M. Paukner, S. Rous ani V. Čermák své šance neproměnili a poločas tak skončil 3:2.

Čermák zkompletoval hattrick

Do druhého poločasu Touškov vystřídal a na hřiště se dostal Karbusický, Bouzek a Mezera. Rázem hra Touškova ožila a Bříza s tím v průběhu poločasu měla problémy. Nejvíce obraně zatápěl A. Mezera. Do šancí se ale i přesto dostávali domácí.

 

V 50. minutě vypíchl P. Chocholatý míč touškovskému obránci a šel sám na brankáře, jenže míč mu skočil a jeho trefa skončila vysoko nad břevnem.

 

O sedm minut později nahrával kapitán Šimice P. Chocholatému, ale jeho šanci tentokrát zneškodnil Beneš.

 

V 61. minutě vyšachoval touškovský útočník tři hráče Horní Břízy ve vápně, ale zakončit už se mu nepovedlo a M. Paukner uklidil poté míč do bezpečí.

 

Na 4:2 upravil v 67. minutě Macháček, když Kraček dostal míč pod sebe na nabíhajícího Macháčka a ten už si dokázal poradit.

 

V 73. minutě se prosadil už podruhé v zápase V. Čermák a tentýž hráč završil v 81. minutě hattrick, ke kterému mu pomohli jeho střídající spoluhráči. J. Sedlecký dostal míč na polovině, nahrál na T. Lomoze a ten dal přihrávku z první na nabíhajícího V. Čermáka, který nekompromisně zakončil a nedal Benešovi šanci, 6:2!

 

V poslední minutě zápasu už jen kosmeticky upravil Touškov výsledek, když po rychlém přesunu míče z vlastní poloviny hřiště skóroval Nosek na konečných 6:3 pro Horní Břízu.

 

 

 

Autor: Lucie Sedláčková



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí mužstva: Bříza v tomto utkání získala důležité 3 body do tabulky. Na první Žihli ztrácíme 5 bodů, ale 5. dubna áčko čeká dohrávka v Mýtě (na 3. místě jen o bod za námi). Bříza v utkání zaznamenala nespočet gólových šancí, které nás nakonec nemusely mrzet. Touškov by mohl být pro nás příkladem, tři tutové šance = tři góly. Bylo štěstí, že i když se Touškov před branku dostal tak nevystřelil.




Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - V. Zavadil [-] (73. J. Němeček [-] ) , J. Kraček [-] (73. T. Lomoz [-] ) , R. Šimice [-] , P. Chocholatý [-] (70. J. Sedlecký [-] ) , L. Janka [-] , M. Macháček [-] , M. Paukner [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] (84. P. Filip [-] ) , V. Čermák [-]

TJ Sokol Město Touškov
M. Beneš [-] - M. Šiml [-] , A. Šimice [-] , R. Voith [-] - J. Huleš [-] (46. A. Mezera [-] ) , J. Kalaš [-] (77. A. Jánek [-] ) , P. Foltýn [-] - J. Anděl [-] (46. M. Bouzek [-] ) , V. Nosek [-] , D. Vrba [-] (46. O. Karbusický [-] ) - L. Hodek [-]

ŽK: 55. M. Paukner - 12. V. Nosek , 27. J. Kalaš , 72. R. Voith .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jílek Aleš - LIŠKUTÍN Antonín, KANTA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.