Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve druhém poločase se již projevila zkušenost a náš brankostroj se rozjel na plné obrátky, říká nadšeně Lukáš Mourek


Branky


0

Tlučná stále čekající na první bod přijela do Žichovice se značně omlazenou sestavou a bylo to od prvních minut znát. Dynamika a rychlost mladíků v kádru Tlučné dělala totiž domácím fotbalistům nemalé problémy.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlučná šla překvapivě do vedení

První půle nebyla pro oko diváka příliš atraktivní, ale i tak padly dvě branky, na každé straně jedna.

 

Do vedení šel překvapivě hostující celek, který využil přehledu Františka Pauma a bylo to 0:1.

 

Tlučná se však z branky neradovala příliš dlouho, protože už za 180 vteřin bylo srovnáno 1:1. Za domácí vyrovnával Robert Beneš, který si naskočil na povedený centr Šimáčka a hlavou srovnal.

 

Zbylá půlhodinka byla z obou stran snahou o vstřelení vedoucí branky. Té se ani jeden tým nedočkal, i když pár příležitostí na vedoucí branku oba týmy měly. Do kabin se šlo ale za remízového stavu.

Jiřík zahájil žichovický brankostroj

Žichovice do druhého dějství zjednodušili hru, začali hrát aktivněji, a hlavně více běhat.

 

Odměnou za zvýšenou aktivitu jím byla branka Jiříka, který se trefil po pár desítkách vteřin druhé půle, 2:1. Domácí chytli lidově řečeno „slinu“ a už o čtyři minuty později se dostali do dvoubrankového vedení. Tentokrát se z gólu radoval Martin Linhart, 3:1.

 

A aby toho nebylo málo, tak za další dvě minuty vedli Žichovičtí již 4:1! První branku v žichovickém dresu totiž vstřelil Ladislav Černý, který do Žichovic přestoupil začátkem března z Katovic.

 

Domácí neměli dost a čtvrtou brankou v rozmezí jedenácti minut vsítil hlavou Jan Jiřík, který zaznamenal druhý zápis do listiny střelců v tomto zápase, 5:1.

 

Hosté očividně zaskočeni rychlými brankami se osmělili až po té páté, inkasované. Samostatný únik hostujícího útočníka ale bravurně zneškodnil domácí brankář Landa.

 

V 79. minutě si vzal slovo žichovický Šimáček, který se podílel na třech předcházejících brankách. Na středu hřiště si odstavil své protihráče, připravil si míč na střelu a z dobrých pětadvaceti metrů vymetl všechny pavouky za zády Rosola. Krásná branka znamenala šestý gól v síti Tlučné!

 

To bylo vše, co se v utkání Žichovic s Tlučnou stalo. Domácí si připsali pohodové tři body, i když v prvním poločase se s poslední Tlučnou hodně natrápili…



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Lukáš Mourek, hráč TJ Žichovice: V prvním poločase jsme byli zaskočení pohybem a aktivitou snaživých hostujících mladíků, ve druhém poločase se již projevila zkušenost a náš brankostroj se rozjel na plné obrátky.




Sestavy


TJ Žichovice
J. Landa [-] - O. Musil [-] , M. Linhart [-] (68. M. Špírek [-] ) , R. Beneš [-] , J. Jiřík [-] (79. L. Stulík [-] ) , L. Černý [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] (77. P. Janda [-] ) , L. Mourek [-] , J. Beneš [-] , D. Staněk [-]

TJ Tlučná
M. Rosol [-] - R. Novák [-] (63. J. Tomášek [-] ) , O. Šafránek [-] , D. Černý [-] (73. R. Štěpán [-] ) , F. Paum [-] , M. Kouřil [-] , T. Žďárský [-] , S. Polák [-] (63. T. Mudra [-] ) , S. Škoda [-] , M. Škoda [-] , J. Saitz [-]

ŽK: 45. J. Beneš , 60. J. Šimáček - 75. F. Paum .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - PLZÁK Martin, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.