2:1p.
(1:0)
64. J. Dolejš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov si s Mochtínem body rozdělil


Branky


22. J. Kubaň - 64. J. Dolejš (p.)
0

V duelu týmů se druhé poloviny tabulky vyrovnával v 64. minutě hostující Dolejš z penalty, Pačejov se tak nakonec radoval až po penaltách...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přehrávali Pačejovské, ti však otevřeli skóre

Hráči nastoupili na trávník, který nebyl v zrovna ideálním stavu pro pohledný fotbal, ale s přibývajícími minutami se s náročným terénem adaptovali. Většinu první půle byl aktivnější hostující Mochtín, který si vytvořil několik slibných příležistostí. Hostující fotbalisté se však velmi trápili s koncovkou, která byla opravdu žalostná. A když už se hráčům Mochtína podařilo trefit prostor mezi třemi tyčemi, tak skvěle zasáhl domácí brankář Kozlík.

 

Domácí Pačejov se osmělil až po dvaceti minutách hry a hned z toho byla úvodní branka! Pačejovští zachytili nepřesnou rozehrávku hostí, po které pramenil pěkný centr z kopačky Kláska na nabíhajícího Jaroslava Kubaně, jenž umístěnou hlavičkou rozvlnil síť za zády Kodeše, 1:0!

 

Druhá dvacetiminutovka první půle se nesla ve stejném duchu jako ta první. Hosté z Mochtína měli několik šancí na srovnání skóre, ale ani jeden míč za zády výborného Kozlíka neskončil. Do poločasu šli tedy domácí za pro ně příznivějšího stavu 1:0.

Mochtínu se povedlo srovnat z pokutového kopu

I v druhém dějství se Mochtínští hnali za vyrovnáním. Po několik šancích na obou stranách přišel v 64. minutě faul v šestnáctce na hostujícího kapitána Dolejše a kopala se penalta! Sám postižený se postavil k míči, který nekompromisně poslal za Kozlíkova záda a bylo srovnáno 1:1.

 

V dalších minutách pokračovaly oba celky v zajetých kolejích. Ale ani jedna z vytvořených akcí vedoucí brankou neskončila, a tak přišly na řadu pokutové kopy, které měly rozhodnout o vítězi utkání.

V penaltové loterii byli úspěšnější domácí fotbalisté

Pokutové kopy, jak už bývá zvykem, jsou velkou loterií. Tuto loterii lépe zvládli domácí, když byli úspěšní všichni Pačejovští exekutoři kromě kapitána Hlůžka, kterého pěkně vychytal Kodeš. Na druhé straně nastřelil tyč Čeleda a Bejvlovi penaltu chytil domácí brankář. O vítězi bylo tedy rozhodnuto, domácí zvítězili na penalty 5:4. Vítěznou branku si připsal V. Klásek.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - P. Hosnedl [-] (46. P. Bokr [-] ) , V. Panuška [-] , J. Hlůžek [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , R. Grepl [-] (72. J. Fiřt [-] ) , J. Ticháček [-] , P. Pavelec [-] , P. Žák [-] , M. Kubáň [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] , P. Švátora [-] (54. T. Dolejš [-] ) , J. Cihlář [-] , J. Pretzelmayer [-] (46. Y. Kul [-] ) , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] (63. Z. Plánička [-] ) , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] , J. Dolejš [-]

ŽK: 20. R. Grepl , 89. P. Bokr - 52. Z. Novák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Černý Tomáš - BURDA Miloš, VALENTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.