Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín se rozloučil s krajem jedenácti brankami


Branky


14. P. Bednář , 40. P. Bendl , 42. M. Vohrna , 53. J. Šulc , 59. M. Vohrna , 65. V. Lisý , 68. M. Vohrna , 71. M. Vohrna , 77. M. Vohrna , 85. M. Vohrna , 87. A. Brudna - 70. M. Jiřinec (p.) , 75. J. Benedikt
0

Petřín putuje do divize a svůj poslední zářez v kraji přidal proti Svéradicím, které sfoukl výsledkem 11:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný start

Duel dvou týmů z opačných pólů tabulky sliboval gólové žně, ale kdyby přihlížejícím divákům někdo řekl, že se může těšit celkem na třináct branek, asi by nevěřil.

 

První branku zaznamenali domácí netradičně pozdě, "až" ve čtrnácté minutě, kdy se prosadil kapitán Bednář. Při následující téměř hodinové gólové odmlce si ale domácí pouze seřizovali svá mířidla, která naplna ukázala svou přesnost především ve druhém poločase. Do konce toho prvního ale domácí přidali ještě dvě branky, když se trefil Petr Bendl, na jehož počin poté navázal i Marek Vohrna, který si otevřel svůj bohatý gólový účet v tomto zápase po svém typickém gólu do poloprázdné branky.

Deset branek ve druhé půli

Druhý poločas byl pro fanoušky obou mužstev rozhodně více zajímavý. Nejméně se nudila rozhodně obsluha světelné tabule, která si zábavu užila zpravidla každých pět minut. Gólové oslavy si Petřín užíval již v podstatně obměněné sestavě, když trenér Vodrážka hned pět nových hráčů, především mladších ročníků, kteří tak také načuchli k atmosféře nejvyšší krajské soutěže.

Na tento zápas ale kromě Soukupa, který nakonec lovil míč ze sítě jedenáctkrát, což je po utkání Nýrska s Rapidem z minulého týdne, které skončilo 9:0, novým rekordem soutěže, bude vzpomínat především urostlý útočník Marek Vohrna, který zaznamenal dokonce dvojitý hattrick, čímž se dostal na druhé místo v tabulce střelců a s 26 góly zažil opravdu nadmíru povedenou sezónu, podobně jako celý tým Petřína. Ten se tímto zápasem s nejvyšší krajskou soutěží minimálně na rok rozloučil a my mu můžeme jen držet palce v divizi! 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: "My jsme si před zápasem dali takový malý cíl - zaokrouhlit naše skóre na celkových 100 vstřelených branek. To se nám nakonec vinou ne úplně povedeného prvního poločasu o dvě branky nepovedlo."




Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] (46. O. Vinkler [-] ) - J. Hartl [-] (46. P. Hrabačka [-] ) , V. Lisý [-] , M. Vohrna [-] , P. Škarda [-] , J. Levý [-] (46. A. Brudna [-] ) , P. Bednář [-] (46. Z. Šimáně [-] ) , P. Bendl [-] , M. Trojovský [-] , P. Papáček [-] (46. V. Světlík [-] ) , J. Šulc [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - J. Benedikt [-] , S. Makovec [-] , M. Heimlich [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , A. Vachuška [-] , V. Beránek [-] (55. M. Jedlička [-] ) , M. Jiřinec [-] , V. Brůha [-] , Z. Prokopec [-]

ŽK: 38. M. Vohrna - 38. S. Makovec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Marek - PETRŽELKA František, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.