Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku týmů na chvostu vyhrály Svéradice


Branky


0

Zápas, který se nesl v duchu rozlučky Vlastimila Beránka s kariérou, skončil výhrou domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycany ve vedení

Oba týmy se již několik kol před koncem smířily s faktem, že příští sezónu okusí znovu atmosféru 1.A třídy a kapitola v nejvyšší krajské soutěži se pro ně minimálně na rok uzavírá. Na jaře bylo bodů jako šafránu, kdy Rokycany uzmuly dva body, Svéradice o jeden více, a obě mužstva tak věděla, že právě zápas 29. kola je ideální příležitost alespoň na malou náplast za nepovedenou sezónou.

Zápas tak začal možná až nečekaně zostra, kdy již ve čtvrté minutě otevřel skóre po rychlém brejku Patrik Pfeifer, který si otevřel svůj gólový účet. Z vedení se ale hosté neradovali dlouho, o další čtyři minuty později Svéradičtí vyrovnali, když se ke střele ve vápně dostal Aleš Vachuška a střelou s velmi zajímavou trajektorií překonal Wohlmutha, který na vysoký padající balón nedokázal zareagovat.

Ještě do poločasu si ale hosté vzali své vedení zpět, když se po situaci nápadně podobné té, která předcházela první brance, prosadil po přihrávce Lukáše Kouřila opět Patrik Pfeifer, jenž po na chlup stejném zakončení přidal svou druhou branku v utkání.

Dva hattricky a velký obrat

Pokud první poločas diváky bavil, tak hra ve druhé půli připomínala fotbalové porno. Na osmdesátku přihlížejících fanoušků se mohlo těšit z aktivity obou týmů, hry nahoru dolů, z čehož plynula řada gólů. Ten první a zároveň poslední ze strany hostů vsítiil opět Patrik Pfeifer, který prostřelil vybíhajícího Soukupa a zkompletoval hattrick. 

Poté ovšem Svéradice sebraly poslední zbytky sil po náročné sezóně a zavelely k velkému obratu. Ten načal nádhernou brankou Aleš Vachuška, který se dostal do samostatného nájezdu, špičkou si přehodil vyběhnuvšího Wohlmutha a hlavou pohotově poslal míč do prázdné branky. Kýžené vyrovnání zařídil Vlastimil Beránek, pro kterého byl tento zápas velmi speciální, jelikož se v něm loučil se svou bohatou kariérou.  Právě on byl totiž faulován Jakubem Planetou ve vápně a sám faulovaný útočník pokutový kop tvrdou střelou k tyči proměnil.

Definitvní rozuzlení přinesla 82. minuta, kdy svůj možná životní zápas zakončil hattrickovou brankou Aleš Vachuška, když z vápna obstřelil Wohlmutha a stanovil konečné skóre 4:3.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Vlastimil Beránek, hráč domácích: "V utkání proti Rokycanům jsem se chtěl rozloučit s fotbalem, jelikož mi vleklé problémy s ploténkami nedovolí pokračovat nadále."




Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - J. Benedikt [-] , S. Makovec [-] , M. Heřman [-] , M. Heimlich [-] , J. Vlček [-] (63. M. Jedlička [-] ) , A. Vachuška [-] (88. M. Vít [-] ) , V. Beránek [-] , M. Jiřinec [-] , V. Brůha [-] , Z. Prokopec [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - L. Kouřil [-] , P. Plzák [-] , O. Varga [-] (51. O. Mourek [-] ) , J. Planeta [-] , P. Pfeifer [-] , J. Lev [-] , D. Kroc [-] , T. Pliml [-] , J. Řapek [-] , J. Sefzig [-]

ŽK: 83. V. Beránek - 59. J. Sefzig , 76. J. Planeta , 84. D. Kroc .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Koura Radim - MAZANEC Marek, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.