0:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rokycany schytaly další výprask


Branky


12. P. Javorský , 19. P. Javorský , 22. T. Sova , 36. T. Lešek , 55. P. Kadlec , 59. T. Lešek , 66. M. Falout (p.)
0

Souboj posledního se třetím dopadl jasnou výhrou pro hostující Domažlice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko nestíhalo Benfice

Na první branku se čekalo do 12. minuty kdy kapitán Javorský doklepl do branky Sovův pokus a otevřel skóre utkání. O pár minut později ten samý hráč využil zmatku hostujících mladých obránců po nákopu do vápna, sám si v klidu zpracoval míč a poslal ho přesně pod víko Wohlmuthovy branky, který na míč nemohl dosáhnout.

 

O tři minuty později bylo na domažlické lavičce ještě veseleji, když Sova před vápnem obral o míč Planetu a přesnou střelou k tyči zvýšil již na 0:3. Do konce poločasu se ještě po centru z levé strany prosadil Tomáš Lešek, který se odpoutal od svým zjevem respektubudícího kapitána Sefziga a střelou pod břevna nedal Wohlmuthovi šanci zasáhnout.

Další tři branky

Domažlice o poločasové pauze neusnuly na vavřínech a i po přestávce pokračovaly v sebevědomém výkonu. Jejich akce se odehrávaly na pár doteků a rychlost a sehranost hostujících borců dělala domácím problémy. Ti se dostali k jedné šanci, když se po nákopu dostal do zakončení Pfeifer, ale jinak se Bratanič v brance spíše nudil.

 

To na druhé straně bylo stále veselo. Po centru Dominika Leška se hlavou z brankové čáry prosadil Pavel Kadlec a další bůr byl na světě. Po další dorážce do prázdné branky se navíc prosadil Tomáš Lešek a hostující Benfika si na hřišti dělala doslova co chtěla. Z celozápasového tlaku nakonec byla ještě jedna branka, když Lukáš Waldmann svým centrem trefil ve vápně do ruky Jakuba Planetu a z následné penalty se prosadil Marek Falout.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - F. Stejskal [-] (46. P. Plzák [-] ) , O. Varga [-] (65. T. Judl [-] ) , J. Planeta [-] , P. Pfeifer [-] , D. Kroc [-] , T. Pliml [-] , J. Řapek [-] , F. Škarda [-] (54. O. Mourek [-] ) , L. Brož [-] (83. J. Koc [-] ) , J. Sefzig [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - J. Bárta [-] (46. M. Vísner [-] ) , T. Sova [-] , T. Lešek [-] , L. Waldmann [-] , P. Javorský [-] (42. I. Major [-] ) , M. Falout [-] , T. Korelus [-] , P. Kadlec [-] , M. Hojda [-] , D. Lešek [-]

ŽK: 69. L. Brož .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - PICEK Lukáš, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.