Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkův hattrick zničil Svéradice


Branky


0

Svéradice dělaly Přešticím sparing partnera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly z metru

Že Svéradice poputují zpět do 1.A je již jisté a když se v nominaci na zápas neobjevil jejich nejlepší hráč a kapitán v jedné osobě, Vlastimil Beránek, bylo jasné, že to bude Přešticím, které se s koncem soutěže opět rozstřílely, spíše o tom, na jaké cifře se zastaví ukazatel skóre.

 

Ten své první změny doznal v 18. minutě, kdy centr z levého křídla sklepl balón hlavou Jan Pavlík přesně na nohu Pavla Bešty, který se do meruny opřel a otevřel skóre. Ve 38. minutě poté na útočný výpad vyrazil bek Krušina, který si narazil s Lamborem a střílenou nahrávkou našel před brankovou čarou číhajícího Pavlíka, který v souboji poslal míč za brankovou čáru.

 

To se mu povedlo do poločasového hvizdu ještě jednou, když se na výlet vydal Stanislav Turek, efektní a efektivní kličkou se zbavil na křídle svého strážce a přesným centrem našel na stejném místě opět Pavlíka, který hlavou doklepl míč do sítě.

Demolice v posledních minutách

Ve druhém poločase se branky začaly sypat až v poslední čtvrthodině. Nejdříve mohl zvyšít po samostatném úniku Pavel Bešta, ale gólman Soukup parádním zákrokem vyškrábl míč mimo tři tyče. Z následného rohového kopu se ovšem parádně střelou zpoza vápna prosadil stoper Duchek

 

Hostující defenziva jakoby v tu chvíli rezignovala na svůj hlavní úkol, tedy na bránění, a přeštičtí hráči se mohli jednoduše tlačit do koncovky. Svůj gól si tak připsal i Jakub Bešta, který si za vápnem pohrál s obráncem a přesnou technickou střelou trefil horní kout Soukupovy branky. 

 

Ta byla návštěvou míče potěšena ještě jednou, to když se dvě minuty před koncem prosadil, jak jinak než z brankové čáry, Jan Pavlík a zkompletoval tak svůj asi nejjednodušší hattrick své kariéry. 



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Svéradicím se nedaří, a pro nás to tak byla celkem povinná výhra za tři body. Potěšil mě výkon Honzy Pavlíka, který se nemusel vzdálit na metr od branky, aby vstřelil hattrick,"




Sestavy


FK ROBSTAV
O. Kašpar [-] - J. Duchek [-] , V. Krušina [-] , V. Lecjaks [-] - I. Blahoudek [-] (46. Z. Sýkora [-] ) , J. Bešta [-] , M. Zdeněk [-] (62. T. Přibáň [-] ) - P. Lambor [-] (57. J. Přibáň [-] ) , J. Pavlík [-] , P. Bešta [-] - S. Turek [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - D. Klas [-] , S. Makovec [-] , M. Vít [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , A. Vachuška [-] , M. Heimlich [-] , M. Jiřinec [-] , V. Brůha [-] , M. Jedlička [-]

ŽK: 24. I. Blahoudek , 31. P. Bešta - 37. M. Jedlička .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bína Roman - HOMR Michal, CHMELÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.