M. Matas 40.
D. Míka 66.
D. Míka 80. (p.)
3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 14:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov si připsal skalp mistra!


Branky


40. M. Matas , 66. D. Míka , 80. D. Míka (p.) - 24. M. Vohrna , 44. P. Šmídl
0

Petřín poprvé zažil, jaké to je ze zápasu odjet bez jediného bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřín vedl

Ani jednomu týmu o nic nejde, a zápas se tak od prvních minut odvíjel vpřátelském duchu a obě mužstva hrála hodně uvolněně.

 

Do první šance se v desáté minutě dostal hostující Hartl, ale branku netrefil. V podobném duchu se odehrála i šance na druhé šance, kde ale Kučera alespoň trefil branku a donutil Pflegera zakročit. Z první vážnější šance ale hosté hned udeřili. Po centru od rohového praporku využil své výšky Marek Vohrna a prakticky bez výskoku se dostal k hlavičce, která znamenala vedení 0:1.

 

Domácí se ale nenechali zanahbit a ve 40. minutě srovnali stav, když míč propadl až k Matasovi, který sám před Pflegerem zachoval chladnou hlavu a přesnou technickou ránou vyrovnal na 1:1. Ani tento stav ale dlouho nevydržel a ještě do poločasu vedení na svou stranu strhli opět hosté z Plzně. Vohrna vybojoval na půlce balón a vysunul Šmídla, který píchnul míč kolem Vojáčka a mohl se radovat z gólu na 1:2.

Obrat z kopačky kapitána

Petřín již ví, že mistrovský pohár patří do jeho rukou, a trenér Vodrážka tak může zkoušet různé varianty pro příští sezónu v divizi, kam plzeňský mančaft zamíří. Jednou takovou alternativou je například hra na dva hrotové útočníky, kterou hostující lavička představila v průběhu druhého poločasu, který ale jinak patřil hlavně domácím hráčům.

 

Ti totiž opět srovnali stav, když se špatným odkopem prezentoval Pfleger a David Míka prokázal své zkušenosti, udělal mladému gólmanovi kličku a zakončil do odkryté branky. A to byl od něj teprve začátek.

 

Rozhodující moment totiž přišel až v minutě osmdesáté. Sám na brankáře šel Václav Vlnař, ale Pfleger jeho nájezd vychytal. Akce ovšem pokračovala dál a na jejím konci se ve vápně po snožce mladíka Krystla složil na zem Adam Kučera a sudí Lego odpískal pokutový kop. K němu se postavil David Míka a svým druhým zásahem vutkání určil jedinečnou věc - Petřín byl po sedmadvaceti kolech v krajském přeboru konečně poražen.



Ohlasy k zápasu



SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér hostů: "Začátek byl z naší strany normální, měli jsme jasně navrch a hráli jsme fakt dobře, soupeř nestíhal. Do druhé půle jsme udělali nějaké změny a moc nám to nevyšlo. Domácí se chytli a zaslouženě otočili, my jsme poté už nedokázali přepnout."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - P. Černý [-] , J. Kluska ml. [-] , A. Forman [-] - M. Kadlec [-] (60. T. Buchta [-] ) , B. Buchta [-] , K. Rozboud [-] (89. P. Voves [-] ) , V. Vlnař [-] , D. Míka [-] - P. Kučera [-] , M. Matas [-] -

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - P. Šmídl [-] , M. Vohrna [-] (75. J. Krystl [-] ) , J. Šulc [-] (46. P. Bendl [-] ) , M. Trojovský [-] (46. J. Motl [-] ) , V. Lisý [-] , J. Levý [-] , P. Bednář [-] , J. Hartl [-] , P. Papáček [-] (46. V. Světlík [-] ) , L. Zoubek [-]

Počet diváků: 89. Rozhodčí: LEGO Jan - KŘÍŽ Lukáš, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.