Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšovská střelnice


Branky


0

 Jakoby se zdálo, že se Rokycany pod novým trenérem odrazily k lepším zítřkům, ale zápas v Holýšově nastavil kruté zrcadlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat do poločasu

 Utkání přitom začalo velkým překvapením, když se do vedení již v deváté minutě dostali hosté, kteří skvěle vyrazili do útoku a po centru z levého křídla se v souboji s domácím gólmanem a stoperem prosadil Jiří Lev

To ale bylo od Rokycan vše a začal se prosazovat Holýšov. V 19. minutě se ve skrumáži po rohovém kopu skvěle zorientoval Petr Majlát a napálil balón pod břevno. O další minutu později překvapil po dalším rohovém kopu rokycanského gólmana Wohlmutha přízemní střelou Martin Šobr a rázem to bylo 2:1. Aby toho na rokycanské mladíky nebylo málo, uplynula další minuta a po levé straně pláchl David Zavadil, který svůj únik zakončil bombou k pravé tyči.

Do konce poločasu ještě upravil na 4:1 střelou do prázdné branky Miroslav Černohorský a šlo se do kabin.

Kanonáda

Holýšov se vysokým vedením nebyl nenechal uspokojit a nadále zaměstnával rokycanskou branku neustálými kolmými přihrávkami za obranu, které dělaly hostujícím mladíkům velké potíže. 

V 54. minutě se Holýšovští prokombinovali po pravém křídle až před branku, odkud se prosadil Jan Valachovič přízemní střelou. Krásnu branku si poté na 66. minutu schoval Martin Šobr, který si ve vápně našel vypíchnutý míč a jeho rána k tyči div neprotrhla síť za Martinem Wohlmuthem. V 76. minutě se do branky Rokycan dostal Jakub Šindelář, ročník 1998, který si za čtvrthodinu mezi třemi tyčemi neporadil pouze s pokusem střídajícího Vnoučka, a Rokycany si tak z Holýšova odvážejí vysokou prohru 1:7.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "Sice jsme na začátku zápasu inkasovali, ale ještě do půle jsme stav otočili a nakonec z toho bylo vysoké vítězství 7:1, za které jsem rád."




Sestavy


FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Trhlík [-] (62. T. Levička [-] ) - T. Zelený [-] (75. R. Kraus [-] ) , D. Zavadil [-] (46. S. Staněk [-] ) , M. Šobr [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , P. Dostálík [-] , V. Kaas [-] (56. K. Staněk [-] ) , R. Baxa [-] , J. Valachovič [-] (71. J. Vnouček [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] (76. J. Šindelář [-] ) - J. Sefzig [-] (57. T. Judl [-] ) , P. Pfeifer [-] , J. Lev [-] , O. Varga [-] , J. Koc [-] , V. Holek [-] , L. Brož [-] , L. Kouřil [-] , J. Planeta [-] , F. Škarda [-]

ŽK: 60. V. Kaas .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Volf Michal - ŠÁLKOVÁ Helena, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.