Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota bez trenéra Klusky padla v Bolevci


Branky


0

S novým trenérem a pozměněnou sestavou vzdorovala Lhota rozjetému Bolevci, který naposledy prohrál na začátku dubna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota pod novým dozorem

Lhota se po sérii ztrát, kterou zakončila přestřelka proti Rapidu, ve které sokolové přišli o všechny tři body, rozhodla pro odvolání trenéra Klusky - člověka, který žil s týmem a fotbal pro něj znamenal vše. Jeho místo pro zbytek sezóny zaujal Josef Humeník mladší, před nímž a celým týmem stojí jediný cíl - udržet druhé místo.

 

Otevřít skóre mohl po samostatném úniku Matěj Strejček, který se konečně vrátil do základní sestavy, ale jeho nájezd Kalčík vychytal. Na jeho další pokus ale už byl krátký. Jakub Kohout poslal do vápna svou levou nohou přesný centr a Matěj Strejček zakončil nekompromisně - 0:1. Skóre mohl srovnat Fictum, který ale po rohovém kopu nedokázal dostat míč do poloprázdné branky. 

Famózní poločas Bolevce

Hned z kraje druhé půle mohl vedení hostů navýšit Jiří Šefl, který svou hlavičkou po centru šajtlí od Václava Zelenky trefil pouze brankovou konstrukci a následnou dorážku poslal Matěj Strejček pouze do obránce. Při následném protiútoku se ale nechala lhotská obrana vyšachovat a míč se po ose Bublík - Zítek - Pelnář dostal až za záda Filipa Šteffela, který dostal přednost před zkušeným Böhmem.

Jakoby se v tu chvíli dostali sokolové do jakéhosi delíria a Bolevec dokázal během deseti minut zápas zcela otočit. Nejdříve se trefil po přihrávce Pelnáře Martin Zítek a na 3:1 zvyšoval po kolmici Bublíka a přihrávce Zítka opět Michal Pelnář.

Hosté se probudili až po následném několikanásobném střídání. Po rohovém kopu poté přišla chvíle pro Jakuba Šroubka, který se trefil parádní šmudlou k tyči po rohovém kopu a zápas byl opět zamotaný. 

Vše ale minutu nato vyřešil Jan Hibler, který zužitkoval milimetrový pas Bublíka a konečný stav tedy zněl 4:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, kapitán domácích: "První půle byla vyrovnaná, ale celý zápas rozhodl úvod druhé půle, kdy soupeř nedal tutovku a my jsme během pár minut dali tři branky a v závěru přidali čtvrtou pojistku."

TJ Sokol Lhota
Jakub Kohout, kapitán hostů: "Úvod utkání se nám povedl, dostali jsme se do vedení, které jsme mohli na začátku druhého poločasu navýšit, ale místo toho přišel náš totální black-out, kterej snad ani nejde okomentovat nijak slušně."



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - M. Fictum [-] (46. L. Ficu [-] ) , J. Fryček [-] (85. P. Greif [-] ) , J. Hibler [-] , M. Zítek [-] (82. J. Sušánka [-] ) , D. Štolle [-] , M. Pelnář [-] (89. M. Hackr [-] ) , D. Humpál [-] , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , M. Bublík [-]

TJ Sokol Lhota
F. Šteffel [-] - V. Zelenka [-] (72. J. Horník [-] ) , J. Hucl [-] (60. O. Král [-] ) , J. Šroubek [-] , P. Petrželka [-] - A. Heller [-] (82. J. Záhrobský [-] ) , V. Fiala [-] , A. Král [-] , J. Kohout [-] - J. Šefl [-] (60. O. Kotrnoch [-] ) , M. Strejček [-]

ŽK: 57. J. Fryček - 62. V. Zelenka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LEGO Jan - KŘÍŽ Lukáš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.