Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 11:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota nezvládla domácí přestřelku s Rapidem


Branky


21. Z. Černý , 28. A. Heller , 53. A. Král - 8. D. Matějka , 15. V. Žák , 60. V. Žák , 70. V. Žák , 81. M. Gesl
0

O góly nebyla nouze v dalším sobotním utkání, ve kterém se střetla Lhota s Rapidem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky

Střelecky povedené utkání načal Rapid již v osmé minutě, kdy Zelenka nastřelil při odkopu patrně ruku napadajícího Matějky, na což ale sudí Šiška nereagoval a Matějka tváří v tvář gólmanu Böhmovi nezaváhal a otevřel skóre. Vedení navýšil o sedm minut později Žák, který si našel na zadní tyči centr ze standardní situace a o tyč zvýšil na 2:0.

 

V tu chvíli zařadili lhotští sokolové vyšší převodový stupeň a obraz hry se změnil. Ve 21. minutě nejdříve snížil Zbyněk Černý, který z hranice vápna trefil levačkou levou šibenici rapidské branky, o sedm minut později si Jakub Kohout zahrál na Iniestu a krásnou kolmicí vyzval Adama Hellera, který poslal míč po zemi k pravé tyči. Mužstva se tak do šaten odebrala za nerozhodného stavu 2:2.

Nahoru dolů

Lhota svůj obrat dokonala v 53. minutě, kdy se do míče dvacet metrů od branky opřel Adam Král a krásná střela se otřela o tyč a rozvlnila síť.

 

Tím ovšem znovu skončila doba lhotská a nastala doba rapidská. Plzeňskému mančaftu se totiž parádně dařilo využívat mezírek v defenzivní činnosti, když o branné čtyřky vypadl zkušený Ondřej Král, který tentokrát usedl pouze mezi náhradníky. 

 

Po hodině hry tak přidal ve výtečné formě hrající Žák svůj druhý gól utkání a začínalo se znovu od nuly. Zmíněnému sniperovi ale stačilo pouhých deset minut na to, aby po skvělé křižné přihrávce rozvlnil síť potřetí v utkání a hattrick byl na světě.

 

Vyrovnání měl poté na hlavě kanonýr Strejček, který se pomalu vrací po zranění na zelený pažit, ale gólman Beke si s jeho pokusem poradil. 

 

Konečný výstřel tak měl na svědomí opět Rapid, když se devět minut před koncem prosadil mladíček Gesl, který svůj nečekaný start za áčko okořenil premiérovým gólem a pečetil výhru Rapidu 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "Nám se nedařilo. Dopředu to ještě šlo, ale dělali jsme velké chyby vzadu a dostali jsme pět branek. My jsme po většinu času drželi míč, ale Rapid byl produktivní."

SK Rapid Plzeň
Radek Černický, vedoucí hostů: "I přes problémy se sestavou, kdy jsme do základu museli nasadit dva dorostence, jsme si vedli velmi dobře a výborně jsme řešili protiútoky. Soupeř doplatil a špatné bránění, což nás vzhledem k postavení v tabulce překvapilo."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Petrželka [-] (74. J. Šefl [-] ) , V. Fiala [-] , J. Kohout [-] (46. M. Strejček [-] ) , P. Nový [-] (68. J. Záhrobský [-] ) , J. Hucl [-] , J. Horník [-] , Z. Černý [-] , V. Zelenka [-] , A. Heller [-] , A. Král [-]

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - M. Gesl [-] (90. M. Fikrle [-] ) , D. Matějka [-] , V. Žák [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (90. J. Holík [-] ) , M. Šimandl [-] (77. P. Filipčík [-] ) , L. Hajšman [-] , J. Buček [-] (89. T. Janoch [-] ) , J. Šindelář [-]

ŽK: 40. P. Petrželka , 61. A. Král , 88. L. Böhm - 86. P. Beke . ČK: 88. A. Král .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Šiška Pavel - KÖNIG Michal, KOHOUT Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.