Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany i po zlepšeném výkonu padly


Branky


0

Luby si poradily s posledním týmem tabulky z Rokycan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně branek

Hosté přitom začali utkání velmi slibně a do vedení mohli jít po čtvrthodině hry, kdy Pliml vysunul Pfeifera, který si poradil s domácím obráncem, ale v rozhodující chvíli podklouzl. Akce ale pokračovala dál a Jan Voráč předvedl podobnou minelu, jakou se může pyšnit i leckterý prvoligový fotbalista a krásnou kolmou přihrávkou vysunul opět Pfeifera, který nadvakrát překonal Vlastimila Hromadu a Rokycany si mohly po delší době opět užívat pocit vedení.

 

To vydrželo necelých pět minut. Nejdříve gólman Wohlmuth u pravé tyče vytáhl dalekonosnou střelu Aleše Čížka, o minuty později ale nedosáhl na hlavičku Vojtěcha Koželuha a začínalo se od nuly. Tedy až do 29. minuty, kdy propadlý centr z levého křídla uklidil Karel Křížek na zadní tyči do odkryté branky. 

 

Rokycany mohly přidat i druhou branku, velké problémy dělali domácí obraně šikovní Pfeifer s Krocem, ale ani jeden z nich se prosadil nedokázal.

 

To mohl naopak na druhé straně po odpískané penaltě za hraní rukou v pokutovém území Jan Voráč, ale jeho penalta brankou neskončila. To akce o pár minut později již ano. Hosté ztratili balón u vlastního rohového praporku a Dominik Raišl se nadvakrát z těsné blízkosti gólmana Wohlmutha dokázal prosadit. 

Pojistka

Definitivu za lubskou výhrou dal v 64. minutě mladík Šleis, který se prosadil hlavou po nadýchaném centru Jana Voráče z levého křídla a výsledek 4:1 již dával téměř stoprocentní naději na tři body.

 

Hosté na sebe sice nenechávali zapomenout a když střela ve velmi dobré pozici nesedla ani střídajícímu Judlovi, ročník 1999, bylo jasné, že Rokycany se dalších bodů, které by je přiblížily k záchraně, nedočkají. A ačkoliv je setrvání v nejvyšší krajské soutěži již pouhým zbožným přáním, mohou na sebe být rokycanští mladíci za tento zápas hrdí.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Brzy jsme prohrávali, hosté šli do vedení a celkově nehráli vůbec špatně, především v první půli. My jsme ale stihli otočit, nedali jsme ještě penaltu, ale nakonec 4:1. Jsme spokojení, na hřiště se dostali i dorostenci, ale musím říct, že to nebyl vůbec špatný zápas, mladíci soupeře hráli dobře na to, že jsou v tabulce poslední."




Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] , F. Sýkora [-] , K. Křížek [-] - J. Voráč [-] (80. T. Bureš [-] ) , D. Raišl [-] (80. M. Pivoňka [-] ) , P. Čipera [-] , V. Koželuh [-] - K. Šleis [-] (74. R. Švec [-] ) , J. Cole [-] (65. M. Hora [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Pfeifer [-] , D. Kroc [-] , J. Řapek [-] (70. T. Judl [-] ) , F. Škarda [-] , V. Holek [-] (66. J. Lev [-] ) , T. Pliml [-] , L. Kouřil [-] , J. Planeta [-] , J. Sefzig [-] , J. Koc [-]

ŽK: 68. M. Hora , 76. V. Koželuh , 85. A. Čížek - 32. J. Řapek , 43. P. Pfeifer , 53. J. Planeta , 86. J. Lev .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Šiška Pavel - HOMR Michal, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.