Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola jasně ovládlo Litoměřicko C


Branky


0

České Kopisty doma dostaly pěkný nářez. V součtu s podzimem tak dostaly od Litoměřicka 13 branek!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli na trávníku králem

Šlágr kola byl k vidění v Českých Kopistech. Třetí tým domácích přivítal druhé Litoměřicko C. Domácí na jaře chytili slušnou formu a možná byli mírnějším favoritem. Na podzim Litoměřicko excelovalo, doma vyprášilo České Kopisty poměrem 7:1.

 

Odveta se opět daleko více povedla Litoměřicku. To bylo od začátku lepším celkem a do poločasu prakticky rozhodlo. V 10. minutě otevřel skóre utkání Tomáš Písař krásnou střelou těsně před vápnem - 0:1.

 

Za šest minut pak hosté rozebrali domácí obranu, z hranice malého vápna dával Jan Bergmann prakticky do prázdné - 0:2. A podobná situace se opakovala ve 26. minutě, kdy se zlbízka prosadil Petr Hýř.

 

Ten samý hráč dorazil České Kopisty ve 38. minutě, kdy potrestal velkou chybu domácích - 0:4.

Čestný úspěch domácích

Po změně stran se na hřišti žádný velký obrat nekonal. Hosté kontrolovali hru a dovolili domácím čestný úspěch. V 59. minutě se po centru z pravé strany ve vápně prosadil Petr Tůma - 1:4.

 

Další branky ale padaly do domácí sítě. Čtvrt hodiny před koncem se prosadil střelou zhruba ze 30 metrů Jan Bergmann - 1:5. A o chvilku později využil chyby domácích Tomáš Písař. Ten vystihl malou domů, udělal Kubíčkovi kličku a uzavřel na konečných - 1:6.

 

Dvě kola před koncem si tak Litoměřicko C prakticky zajistilo konečné druhé místo. O víkendu doma hostí Rovné. České Kopisty spadly na čtvrté místo, v dalším kole navíc hraje na půdě prvních Bohušovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Musím soupeři sportovně pogratulovat. Byl jasně lepší a vyhrál naprosto zaslouženě. Bohužel jsme jim chtěli vrátit vysokou porážku z podzimu. A stal se pravý opak. Je pravda, že jsme narazili na nejsilnějšího soupeře v soutěži. Podle mého názoru."

FK Litoměřicko C
Martin Císař, záložník FK Litoměřicko C: "Všem možným debatám jsme dali útrum již během prvního poločasu. Přitom jsme věděli, že nás čeká těžké utkání. Zasloužená výhra po přesvědčivém výkonu. Domácí herně zklamali, jakoby jim chyběl kyslík."



Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] (43. T. Bergl [-] ) , P. Podaný [-] , D. Kunert [-] , M. Krejza [-] , M. Burza [-] (77. P. Stáňa [-] ) , T. Plzák [-] , J. Šumichrast [-]

FK Litoměřicko C
R. Ekrt [-] - T. Kocman [-] , M. Vlašič [-] , T. Písař [-] , J. Bergmann [-] , D. Dura [-] (52. V. Drahoňovský [-] ) , M. Novák [-] , O. Dufek [-] , P. Hýř [-] (77. D. Slabý [-] ) , M. Císař [-] , P. Chvála [-]

ŽK: 31. T. Kocman .
Hráči zápasu: O. Dufek , P. Hýř .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Eichler Martin - MÍČ Vojtěch, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.