9:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob dorazil v devíti. A České Kopisty mu daly devítku!


Branky


4. P. Fencl (vl.) , 18. T. Plzák , 40. D. Kunert , 42. P. Rážek , 49. P. Tůma , 53. P. Rážek , 76. P. Rážek , 79. P. Tůma , 86. F. Kutzler
0

Utkání, které bylo předem jasně dané, se hrálo prakticky v tréninkovém tempu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neměli hráče

České Kopisty doma přivítaly Hrob. I když oba celky hrají na opačných pólech tabulky, mají na jaře slušnou formu. Na podzim České Kopisty vyhrály v Hrobě 5:1. Domácí byli tak jako tak favoritem. Hosté jim to ale hodně usnadnili, jelikož dorazili pouze v devíti hráčích.

 

Na hřišti nebylo co řešit, hrálo se prakticky na jednu branku. Ve 4. minutě se Hrob načal sám, vlastní branku si dal Pavel Fencl - 1:0. V 18. minutě přišel druhý domácí gól, stoper Tomáš Plzák se ve velkém vápně opřel do míče a bylo to 2:0.

 

Na další trefy se muselo počkat na konec poločas. Pět minut před odchodem do kabin chyboval brankář Jan Mareš. Přišel o míč, David Kunert mu udělal kličku a dal do prázdné branky - 3:0.

 

Ve 42. minutě se pak na straně uvolnil Milan Burza, jeho centr zužitkoval domácí ostrostřelec Pavel Rážek - 4:0.

Rážek si pojistil pozici nejlepšího kanonýra

Po změně stran se logicky obraz hry nezměnil. Domácí sice hráli na půl plynu, na nebohé hosty to ale bohatě stačilo.

 

Ve 49. minutě se míč přikutálel k Petrovi Tůmovi, který vzápětí prostřelil Mareše - 5:0. Pak si vzal slovo útočník Pavel Rážek. Ten dal nejprve zblízka v 53. minutě na 6:0, v 76. minutě pak zvýšil na 7:0. Rážek si tak připsal v sezóně zásah číslo 34!

 

Domácí pak chodili prakticky sami na osamoceného brankáře Mareše. V 79. minutě se podruhé v zápase trefil Petr Tůma - 8:0. Debakl Hrobu pak čtyři minuty před koncem uzavřel František Kutzler - 9:0.

 

České Kopisty, které mají aktuálně nejlepší útok v soutěži (22 zápasů/74 branek), jsou na čtvrtém místě. V dalším kole hrají na půdě Dubí. Hrob klesl na jedenácté místo, reputaci si může napravit na půdě Litoměřicka C.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Tohle ani nelze hodnotit. Zápas neměl žádnou úroveň. Jak pro nás, tak pro soupeře. A také pro diváky. Hosté nám říkali, že jim třeba tři kluci chyběli proto, že se učí na maturitu... Hráli jsme na půl plynu, bylo to na jednu bránu. Kdybychom chtěli, tak těch branek mohlo být daleko více. Takový zápas mě upřímně ani nebavil."




Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] (46. M. Krejza [-] ) , P. Podaný [-] , D. Kunert [-] (66. T. Bergl [-] ) , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , J. Šumichrast [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - Z. Týma [-] , V. Tichý [-] - P. Fencl [-] , P. Šural [-] , J. Freiberg [-] - P. Pištora [-] , T. Holeček [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 32. P. Rážek , 49. M. Krejza - 75. P. Pištora .
Hráči zápasu: P. Tůma , M. Burza .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - MATYS Bohuslav, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.