Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:15

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob zlomil Unčín v samotném závěru


Branky


0

Předposlední tým tabulky dlouho živil naději na body. Nakonec ale prohrál 2:5.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pištorova paráda

Fotbalisté Hrobu doma přivítali Unčín. Ačkoliv byly oba týmy před vzájemným zápasem v tabulce sousedé, Hrob měl o jedenáct bodů více než Sokol. Na jaře navíc chytil dobrou formu a určitě chtěli svému soupeři oplatit podzimní porážku 1:2.

 

Utkání začalo svižně, v 8. minutě si za obranu domácích naběhl David Sém. Jeho první střelu ještě brankář Jan Mareš vyrazil, na dorážku byl ale krátký - 0:1. Jenže za minutu přišla domácí odpověď. A jaká. K trestném kopu z dobrých 30 metrů se postavil kapitán a nejlepší střelec Hrobu Petr Pištora. Míč napálil tak přesně, že skončil za zády brankáře Trojana - 1:1.

 

Unčín ovšem po celý první poločas byl domácím minimálně vyrovnaným soupeřem, do konce první půle už ale žádná další branka nepadla.

Domácí měli silnou dvanáctiminutovku

I po změně stran se hrála vyrovnaná partie. A do vedení šel opět Unčín. V 53. minutě předvedli hosté parádní akci, ze strany pak přilétl centr, který prakticky do prázdné branky uklidil Andrej Jakimov - 1:2. Jenže ani podruhé vedení hostům nevydrželo dlouho, za dvě minuty se totiž akcí ze hry prosadil Michal Kozák - 2:2.

 

Konec utkání pak střelecky ovládl Hrob. V 78. minutě přišel šťastný a nakonec vítězný gól domácích. Pavel Fencl chtěl viditelně centrovat, míč mu ale sklouzl tak, že skončil v brance za překvapeným Trojanem - 2:2.

 

Hosté museli vsadit vše na jednu kartu a postupně otevřeli hru. Hrob je za jejich troufalost dvakrát potrestal. První akci zakončil v 78. minutě Petr Pištora, který svou osmnáctou trefou v sezóně zvýšil na 4:2. V poslední minutě pak uzavřel skóre Michal Brandl - 5:2.

 

Hrob se konečně posunul z dvanáctého místo, aktuálně je desátý. V dalším kole hraje v Bezděkově. Unčín zůstává předposlední, na dvanáctý Lukavec ztrácí právě dvanáct bodů. V dalším kole doma hostí Litoměřicko C.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Musím přiznat, že nás Unčín potrápil. Celkově to byl z obou stran hezký fotbal, my jsme to zlomili v závěru, kdy jsme dali tři branky. Unčín do té doby hrál opravdu dobře, pak jakoby jim došly síly. Měli jsme více štěstí a možná jsme šli více za vítězstvím."

TJ Sokol Unčín
Miroslav Sém, trenér Sokol Unčín: "Je to škoda, do třetí branky jsme podle byli i mírně lepší. Ale dostáváme laciné góly. Buď jsou tam chyby, nebo je to smolný gól. Jako třetí, kdy hráč místo centru nechtěně vystřelí a spadne to tam. Výkon nebyl špatný, ale body nemáme žádné."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - Z. Týma [-] , V. Tichý [-] - M. Severa [-] , P. Fencl [-] , P. Šural [-] , M. Kozák [-] - P. Pištora [-] , T. Holeček [-] , M. Brandl [-] , D. Štechmüller [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - J. Řeřicha [-] , M. Sém [-] , R. Černý [-] - M. Novotný [-] , D. Sém [-] - M. Kašík [-] , A. Hricák [-] , A. Jakimov [-] , R. Horák [-] , D. Toncar [-]

ŽK: 60. M. Kozák , 75. M. Brandl - 59. M. Kašík .
Hráči zápasu: P. Pištora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUŠEK Jakub - MALEČEK Martin, MENŠÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.