Litoměřicko doma s Ohníčem nezaváhalo


Branky


0

Třetím tým celku, hrající třetí ligu, doma porazil nováčka zaslouženě 2:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Na hřišti v Pokraticích přivítal tým FK Litoměřicko C nováčka z Ohníče. Favoritem byli domácí, kteří jsou na tom v tabulce daleko lépe, na podzim navíc vyhráli na hřišti Baníku jasně 3:0.

 

I v jarní odvetě byli domácí lepším týmem. Měli více šancí a tlačili se do zakončení. Ohníč se oproti minulému utkání herně zvedl, jeho akce ale končily před vápnem. První trefa zápasu přišla v 45. minutě. Marek Zákravský využil zaváhání obrany Ohníče a snadno dostal svoje barvy do vedení - 1:0.

Jedna střela na bránu? To je prostě málo

Po změně stran se pokračovalo podle stejných not. Domácí byli lepší a Ohníč přehrávali. Dlouho však nemohli přidat pojistku, stále tak drželi těsný náskok.

 

V 84. minutě ale právě ta kýžená pojistka přišla, když se po standardní situaci prosadil David Dura - 2:0. Ohníč až v poslední minutě poprvé vystřelil na branku, jinak byl domácí brankář Masoud Abdelkader prakticky bez práce.

 

Litoměřicko C je tak druhé, na lídra z Bohušovic ztrácí sedm bodů. V dalším kole hraje v Krupce proti Unčínu. Ohníč se propadl na deváté místo, v dalším kole doma hostí na jaře dobře hrající Rovné.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko C
Martin Císař, záložník FK Litoměřicko C: "Zápas bojovný, ve kterém jsme postupně utahovali kohoutky. Z převahy jsme proti velmi nervóznímu a až zbytečně "nahecovanému" soupeři vytěžili dva góly. Kdyby se nám dařilo proměnit alespoň polovinu šancí, byl by výsledek jednoznačnější a i vývoj by byl pro nás klidnější. Soupeř kromě agresivní hry moc nepředvedl a náš gólman, i díky pozorné obraně, nemusel ani jednou zasahovat proti střele hostů. Dobré tři body."

TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Je pravda, že výkon byl lepší, než v minulém kole proti Hrobu. Ale vyloženou šanci jsme prakticky neměli. Domácí vyhráli zaslouženě, přehrávali nás, dobře kombinovali. Hráli lehce a jednoduše. Prostě radost pohledět."



Místo: Pokratice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Holly Martin - KOLÁTOR Petr, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.