1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Obehraná písnička. Lukavec nedává góly


Branky


1. C. Udatný - 61. P. Podaný , 68. D. Kunert , 72. P. Rážek , 89. P. Rážek (p.)
0

Ačkoliv domácí ještě v 61. minutě vedli 1:0, nakonec prohráli s Kopisty rozdílem třídy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod se domácím opravdu vydařil

Fotbalisté Lukavce doma přivítali České Kopisty. Vzhledem k aktuální formě byli favoritem hosté, domácí nehrají špatný fotbal, ale umírají na šance. Na podzim se ve vzájemné zápase zrodila remíza 1:1, na penalty tehdy vyhrál Lukavec.

 

A i do jarní odvety vstoupil Lukavec parádně. Hned v 1. minutě poslal Jan Šenfeldr do uličky hrající trenéra Ctirada Udatného. Ten lobem přehodil Františka Kubíčka a míč s pomocí břevna spadl do sítě -  1:0.

 

Domácí byli v prvním poločase lepším celkem a měli další šance. V 15. minutě mohly jít Kopisty do deseti, zákrok Martina Krejzy na Michala Henzla volal po červené kartě, hříšník ale dostal jen žlutou kartu.

 

Druhou branku mohl přidat Lubomír Kořínek, který ale po přihrávce Udatného váhal s koncovkou, míč se přehazoval na levačku a branku netrefil. Pak po centru Havlíčka netrefil zblízka branku Kolář, Henzl se pak pěkně uvolnil, jeho slabou střelu ale zkrotil brankář Kubíček.

 

A jelikož ani hosté nevyužili zajímavé šance, šlo se do kabin za stavu 1:0 pro Lukavec.

Kopisty vyrovnaly a utkání otočily

Po změně stran přišla další šance Lukavce. Zabák ale z otočky opět branku netrefil. A tak přišel trest. V 61. minutě si Tomáš Plzák narazil s Petrem Podaným, který vzápětí překonal Lukáše Blížila - 1:1.

 

Domácí najednou začali zmatkovat v obraně a Kopisty začaly být aktivnější. V 68. minutě přišla akce ze strany a centr do vápna, kde se prosadil Pavel Kunert - 1:2. v 72. minutě udeřil nejlepší střelec hostů Pavel Rážek, který těžil z pěkné akce Petra Podaného - 1:3.


Lukavec po třetí brance odpadl, navíc ještě jednou inkasoval. Ve vápně byl faulován střídající Patrik Stáňa, následnou penaltu proměnil Pavel Rážek - 1:4.

 

Lukavec se tak propadl na dvanácté místo, v dalším kole hraje v Liběšicích. České Kopisty v poslední době září střelecky. V posledních pěti zápasech nasázeli 25 branek! V tabulce se vyšplhaly na čtvrté místo. V dašlím kole hostí Černiv.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Ctirad Udatný, trenér SK Lukavec: "Je to pořád dokola, umíráme na špatnou koncovku. Kdybychom po první poločase vedli 4:1, nikdo by se nedivil. Po vyrovnání jsme začali zmatkovat v obraně, soupeř nám dal rychlé dvě branky a bylo prakticky po zápase."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Je pravda, že v prvním poločase byl Lukavec lepší a měl více šancí. Asi rozhodl fakt, že jsme nedostali druhou branku. Po změně stran domácím asi docházely síly, utkání jsme pak měli ve své moci a otočili výsledek. Pro nás samozřejmě cenné tři body."



Sestavy


SK Lukavec
L. Blížil [-] - J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , O. Havlíček [-] , C. Udatný [-] (73. P. Vacek [-] ) , L. Kořínek [-] , J. Šenfeldr [-] (77. L. Cotman [-] ) , J. Quaiser [-] , J. Zabák [-] , T. Engl [-] , M. Richtr [-]

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Podaný [-] , D. Kunert [-] (85. P. Stáňa [-] ) , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-] , P. Rážek [-] , P. Tůma [-] (88. J. Šumichrast [-] ) , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] , M. Krejza [-]

ŽK: 5. J. Zabák , 61. O. Havlíček - 15. M. Krejza , 61. P. Tůma , 70. T. Plzák .
Hráči zápasu: P. Podaný , P. Tůma .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Prágl Martin - VLAŠIČ Miroslav, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.