1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ondřej Čížek v nastavení vysvobodil Bezděkov


Branky


0

Fotbalisté Unčína hráli dlouho o deseti. A byli blízko bodovému zisku. Inkasovali ale v 94. minutě!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli po půl hodině do deseti

Na bezděkovské hřiště dorazil Unčín. Favoritem byl domácí Bezděkov, který však na jaře vybojoval jen dva body. Hosté bojují o záchranu, prozatím jim patří předposlední příčka, ztráta na dvanáctý Hrob je ale devět bodů. Na podzim padl v Unčíně šest branek, po remíze 3:3 získal díky lepším penaltám druhý bod Bezděkov.

 

Od začátku byl aktivnější Bezděkov, hra se mu ale tolik nedařila a Unčín držel bezbrankovou remízu. Hrál však poměrně důrazně a v 27. minutě na to doplatil. Marcel Karvai totiž dostal rovnou červenou kartu a hosté šli do deseti.

 

To však utkání spíše ublížilo, Unčín se ještě více soustředil na obranu a Bezděkov jen těžko hledal místo, kudy by se dostal do gólové šance. Poločas tak skončil 0:0.

Rozhodla standardní situace

Po změně stran tlak domácích sílil. Brankář Jiří Trojan měl několikrát štěstí, pomohla mu tyčka i břevno. Už už to vypadalo, že Unčín dovede zápas do penalt a neodjede s prázdnou. Až přišla 94. minuta. Domácí zahrávali standardní sitauci, do vzduchu se pověsil Ondřej Čížek a hlavou vystřelil domácím první jarní vítězství za tři body.

 

Naopak pro Unčín to byla velmi krutá porážka, jejich sitauce se tak nelepší. Bezděkov je šestý a je ve skupině čtyř týmů, které získaly 28 bodů. A v dalším kole hraje právě na půdě Českých Kopist, které jsou sedmé. Unčín je stále třináctý, aktuálně má na kontě 11 bodů. V dalším kole doma hostí Černiv.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Hodně jsme se nadřeli. Musím dodat, že hosté hráli hodně surově. Ta přesilovka nám spíše uškodila. Tři body jsou pro nás důležité, ale hra měla do ideálu daleko."




Sestavy


SK Bezděkov
M. Balcar [-] - R. Jirásek [-] (87. J. Pekař [-] ) , J. Gipfl [-] (60. M. Hlavsa [-] ) , J. Hlavsa [-] (74. F. Hendrich [-] ) , J. Řezníček [-] , J. Adelt [-] , O. Čížek [-] , L. Pištora [-] , B. Matoušek [-] , M. Poláček [-] (46. O. Čaněk [-] ) , T. Flodr [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - M. Sém [-] - D. Sém [-] , M. Novotný [-] , M. Pokorný [-] - V. Klíma [-] - D. Toncar [-] , M. Karvai [-] , O. Pařízek [-] , M. Kašík [-] , O. Sršeň [-] (61. J. Řeřicha [-] )

ŽK: 39. J. Řezníček , 82. T. Flodr - 4. V. Klíma , 18. M. Pokorný , 36. M. Sém . ČK: 27. M. Karvai .
Hráči zápasu: J. Adelt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hynek Jan - CVACHOUŠEK František, SMREČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.