0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lukavec na jaře marně hledá střelce


Branky


0

Fotbalisté Lukavce na jaře nedali gól. O jejich porážce rozhodl Lukáš Řezáč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká impotence

Lukavec doma přivítal Rovné. Domácí změnili post trenéra, druhý zápas v řadě tak na lavičce bylo duo Mišani - Udatný. Hosté mají na jaře dobrou formu, zatím získali šest bodů a pohybují se v první polovině tabulky.

 

Na podzim Lukavec remizoval v Rovném 2:2, následně pak získal díky penaltám druhý bod.

 

Dát gól. To je aktuálně pro Lukavec největší problém. Šance si přitom místní fotbalisté vytvářejí, o tom žádná. Ale koncovku mají na jaře mizernou. V prvním poločase se ve dvou tutovkách objevil Vladimír Manda. V obou případech ale přestřelil, Miloslav Doubrava tak byl bez práce.

 

Na druhé straně domácí obranu nejvíce zlobil maličkatý, ale hbitý Lukáš Řezáč. V prvních 45 minutách ale branka nepadla, do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Nejmenší hráč rozhodl hlavou

Po změně stran se pokračovalo v bojovném fotbale. Lukavec s postupujícím časem začal míče hodně nakopávat, obrana soupeře, v čele s Doubravou, ale odolávala. Zápas se tak rozsekl v 77. minutě. Po akci hostů ze strany přiletěl do vápna centr, domácí obrana nechala Řezáče nepokrytého a agilní útočník hlavou překonal Lukáše Blížila.

 

Domácí se snažili o vyrovnání, na první jarní trefu ale stále čekají. Dohromady to už dělá 270 minut... To Rovné podruhé v řadě neinkasovalo, na jaře vyhrálo i třetí zápas.

 

Lukavec je tak v tabulce jedenáctý, v dalším kole jede na půdu posledních Soběchleb. Rovné je už páté, na třetí Litoměřicko C přitom ztrácí pouze pět bodů. V 17. kole doma hostí čtvrté Liběšice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Ctirad Udatný, trenér SK Lukavec: "Trápí nás koncovka, schází nám střelec. Přitom šance jsme měli. Byl to asi remízový zápas, bohužel na konci jsme nepohlídali jeden centr, který rozhodl. Kluci už mě prosili, abych si obul kopačky a pomohl jim. Asi to v Soběchlebech zkusím, třeba to pomůže."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Vyrovnané utkání, byli jsme důraznější a v závěru měli asi více sil. Podle mě jsme byli mírně lepší, ale to je věc názoru. Lukáš Řezáč dělal domácí obraně celý zápas problémy. A pak, ačkoliv nejmenší na hřišti, hlavou rozhodl."



Sestavy


SK Lukavec
L. Blížil [-] - J. Quaiser [-] , M. Richtr [-] , J. Brožík [-] (75. Š. Orem [-] ) , J. Kolář [-] , V. Manda [-] , L. Kořínek [-] (77. L. Cotman [-] ) , J. Šenfeldr [-] , S. Hamza [-] , J. Zabák [-] , T. Engl [-]

Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] , T. Boura [-] , L. Ullman [-] (31. R. Vilánek [-] ) , S. Körmendy [-] , T. Cuchý [-] , R. Mejzr [-] (74. M. Gerlický [-] ) , J. Kratochvíl [-] , L. Slavík [-] , Š. Kotrba [-]

ŽK: 12. J. Brožík , 22. J. Šenfeldr - 11. R. Mejzr , 39. M. Šámal , 60. R. Vilánek , 86. L. Slavík .
Hráči zápasu: L. Řezáč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - ŽIVNŮSTKA Filip, KARRMANN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.