0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 13:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec měnil trenéra! A hned z toho byly dva body


Branky


0

Litoměřicko C selhalo, vybojovalo pouze bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové koště dobře metlo

Lukavec, kterému se v této sezóně vůbec nedaří, dorazil do Pokratic. Tam se střetl s FK Litoměřicko C, který tak opustil hřiště v Mlékojedech, kde hrál na podzim. Favoritem byli rozhodně domácí, kteří jsou na druhém místě tabulky. Na podzim navíc prohrál v Lukavci 1:2.

 

Na lavičce hostů už neseděl Jiří Hönig, který byl v pátek odvolán. Důvod? Neuspokojivé výsledky a postavení v tabulce. Vedení klubu dočasně povolalo na trenérskou lavici duo Ctirad Udatný - Jiří Mišani.

 

A jakoby hosté opravdu ožili, v prvním poločase měli dokonce více šancí. Litoměřicko ale držel nad vodou brankář Masoud Abdelkader, který zneškodnil minimálně tři gólové šance. A jelikož na druhé straně chytal pozorný Lukáš Blížil, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Branka za 90 minut nepadla

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Díky hrbolatému terénu se ani jednomu z týmů nedařil kombinační fotbal, spíše se bojovalo. Litoměřicko přeci jen vyrovnalo hru a dostávalo se do zakončení. Ale nenavázalo na osmibrankovou kanonádu ze Svádova.

 

Ani Lukavec neměl tu správnou střeleckou mušku. Utkání tak skončilo prakticky zaslouženou remízou, o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy.

Blížil pomohl k druhému bodu

V penaltovém rozstřelu byl lepší Lukavec, který proměnil všech pět pokutových kopů. Navíc jeho brankář Lukáš Blížil chytil hned první domácí pokus a přispěl tak dalšímu bodu pro své barvy.

 

Litoměřicko zůstává druhé, na první Bohušovice ale ztrácí už čtyři body. V dalším kole jede do Liběšic. Lukavec poskočil na desáté místo, o víkendu doma hostí Rovné.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko C
Martin Císař, záložník FK Litoměřicko C: "Hrbolatý terén oběma týmu bránil v kombinačním fotbale. Zápas to byl spíše bojovný. V prvním poločase byli lepší hosté, ten druhý se zase povedl více nám. Nakonec to byla spravedlivá bezgólová remíza. Penalty se lépe podařily hostům."

SK Lukavec
Ctirad Udatný, trenér SK Lukavec: "S výsledkem jsme spokojeni. I výkon byl dobrý. Myslím si, že jsme měli více šancí, v koncovce nám ale nebylo přáno. Remíza je spravedlivá, myslím si, že ten druhý bod jsme asi ale více zasloužili."



Sestavy


FK Litoměřicko C
M. Abdelkader [-] - D. Dura [-] (59. J. Toufar [-] ) , P. Kolomazník [-] , D. Slabý [-] , M. Císař [-] , P. Chvála [-] (83. J. Horváth [-] ) , M. Horváth [-] , M. Břeň [-] , T. Kocman [-] , O. Dufek [-] , M. Novák [-]

SK Lukavec
L. Blížil [-] - J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , L. Kořínek [-] , J. Šenfeldr [-] (64. J. Quaiser [-] ) , S. Hamza [-] , V. Manda [-] , J. Zabák [-] , T. Engl [-] , M. Richtr [-] (80. L. Cotman [-] ) , J. Brožík [-]

ŽK: 46. P. Kolomazník - 52. M. Henzl , 63. M. Richtr , 76. J. Kolář .
Hráči zápasu: M. Abdelkader - M. Henzl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Prágl Martin - DVORSKÝ Vojtěch, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.