1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 11:00

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soběchleby cestu za záchranou nenastartovaly


Branky


0

Poslední tým tabulky nestačil na Rovné, které na těžkém terénu vyhrálo 3:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rovné si připravilo náskok

Na půdu posledních Soběchleb zavítalo Rovné. Hosté byli v utkání favoritem. Nejen díky postavení v tabulce. Navíc na podzim uštědřili svému soupeři těžkou porážku (7:0).

 

A hosté vstoupili lépe i do jarní odvety, která se hrála na velmi těžkém terénu, který byl na hranici regulérnosti. Prakticky první útok Rovného skončilo gólem, když Huttu v 5. minutě překonal Lukáš Ullman. Soběchleby v úvodu nestíhaly, další dvě dobré šance hostů vychytal pozorný Hutta. Domácího brankáře pak zachránila tyč.

 

Hosté se ale druhé branky přeci jen dočkali. V 25. minutě se za obranu dostal Lukáš Řezáč a Hutta byl bezmocný - 0:2. Po této situaci se domácí přeci jen probudili. Jejich nakopaváné míče ale obrana hostů pohodlně odvracela.

 

Těsně před odchodem do kabin se do slibné šance dostal Řehák, v souboji jeden na jednoho ale na brankáře Doubravu nevyzrál. Do kabin si tak Rovné neslo dvoubrankový náskok.

Třetí gól domácí zlomil a definitivně rozhodl

Do druhého poločasu opět vstoupilo lépe Rovné. A v 56. minutě přidalo třetí branku, tentokráte se prosadil střelec Štěpán Kotrba. Dal tak svou osmnáctou branku v sezóně.

 

Domácí pak více drželi míč, dostali se k rohovým kopům a standardním situacím. Ovšem do vyložených šancí se nedostávali. Jejich čestný úspěch obstaral v 65. minutě dobře hrající Jan Řehák, který se dostal za obranu soupeře a lobem překonal Doubravu.

 

Soběchleby pak měly platonický tlak, ale měly štěstí, že je Hutta podržel při protiútocích soupeře. Rovné tak má 21 bodů a je na sedmé místě. V dalším kole hostí Svádov. Soběchleby jsou stále poslední, o víkendu hostí České Kopisty.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Na Rovné jsme si věřili a doufali, že nějaký ten bod získáme. Bohužel díky jejich dobře organizované obraně a rychlým brejkům jsme si moc šancí nevytvořili. Nic ovšem nevzdáváme. I když víme, že tohle bylo důležité utkání. A že se nám cesta za záchranou opět hodně zkomplikovala."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí Podřipanu Rovné: "Opět se hrálo na těžkém terénu, to je v Soběchlebech pravidlem. Nedalo se moc kombinovat, byl to boj. Utkání jsme kontrolovali. Pro nás je to důležité vítězství, které by nám mohlo dodat klid."



Sestavy


TJ Soběchleby
L. Hutta [-] - A. Klinger [-] , J. Kudža [-] (70. T. Urban [-] ) , M. Hendrych [-] (57. L. Láska [-] ) , B. Liner [-] (52. L. Vystavěl [-] ) , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , J. Soukup [-] , V. Havlík [-] , P. Potměšil [-]

Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] , T. Boura [-] , L. Ullman [-] , R. Vilánek [-] (88. T. Mejzr [-] ) , T. Cuchý [-] , M. Kouba [-] , J. Kratochvíl [-] (78. J. Kořínek [-] ) , S. Körmendy [-] , Š. Kotrba [-]

ŽK: 80. L. Vystavěl - 48. T. Boura , 72. R. Vilánek .
Hráči zápasu: L. Hutta , J. Řehák - M. Doubrava .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Teska Miroslav - STUPKA Josef, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.