0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob se v Lukavci zbavil venkovního strašáka


Branky


0

Tým z Teplicka vyhrál 2:0 a slaví vůbec první body v sezóně na cizím hřišti.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, góly nepadaly

První jarní kolo svedlo v Lukavci k vzájemnému souboji dva týmy, které mají do ideálu daleko. Jak domácí SK, tak hosté z Hrobu se na podzim trápili. V podzimním měření sil Hrob doma porazil Lukavec 2:0. Jenže...hrobští fotbalisté jsou v letošní sezóně venku doslova bezzubí. Při skóre 4:25 totiž prohráli všech pět zápasů na půdě soupeře.

 

Na hrbolatém terénu se v prvním poločase hrál poměrně vyrovnaný fotbal. K vidění bylo spíše bojovné utkání, šance byly na obou stranách, ale střelcům se v prvních 45 minutách prostě nedařilo.

 

I proto se šlo do kabin za stavu 0:0.

Bylo jasné, že rozhodne první gól

I ve druhém poločase se pokračovalo podle stejných not. Postupem času bylo jasné, že kdo dá gól vyhraje. A tím prvním byl nakonec Hrob. Běžela 70. minuta, když hrobský střelec Petr Pištora dostal míč za obranu a vzápětí překonal Jana Brožíka střelou na vzdálenější tyč. Pištora tak má na kontě už 14 branek.

 

Lukavec musel logicky vrhnout síly do útoku, ale kýženého vyrovnání se nedočkal. V 87. minutě navíc chyboval brankář Brožík, když v rukavicích neudržel centr. Míč, který mu vypadl, uklidil do branky Michal Brandl. Zbytek utkání už se prakticky pouze dohrál.

 

Domácí tak nenastartovali jarní jízdu za lepším umístěním v tabulce. Naopak klesli na jedenácté místo se ziskem 19 bodů. V dalším kole na půdě Litoměřicka. To Hrob má 16 bodů a odskočil dvojici Unčín - Soběchleby. Aktuálně dvanáctý tým tabulky v sobotu hostí čtvrté Liběšice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Jiří Hönig, trenér SK Lukavec: "Od té doby, co jsem přišel do Lukavce, to byl nejhorší zápas. Nešla nám přihrávka, prohrávali jsme souboje, prostě všechno špatně. Kluci se musí zamyslet sami nad sebou a zúročit zimní přípravu. Soupeř vyhrál zaslouženě, dnes jsme na něj prostě neměli."

TJ Hrob
Petr Pištora, útočník TJ Hrob: "Podle mě to bylo vyrovnané a bojovné utkání. Terén nebyl nic moc. Bylo jasné, že kdo dá první branku, tak vyhraje. O té špatné venkovní bilanci jsme se bavili. A jsme rádi, že jsme konečně venku zvítězili."



Sestavy


SK Lukavec
J. Brožík [-] - J. Brožík [-] (46. V. Manda [-] ) , L. Kořínek [-] , J. Kolář [-] , J. Zabák [-] (73. L. Blížil [-] ) , J. Šenfeldr [-] , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] , T. Engl [-] , M. Richtr [-] , L. Cotman [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] , M. Rudolf [-] , Z. Týma [-] , V. Tichý [-] , M. Vrábel [-] - P. Šural [-] , M. Kozák [-] , P. Fencl [-] (88. V. Ferko [-] ) - M. Brandl [-] , P. Pištora [-]

ŽK: 90. L. Kořínek - 39. O. Sedláček , 81. M. Brandl , 82. P. Fencl , 90. M. Kozák .
Hráči zápasu: M. Rudolf .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Eichler Martin - HOLEC Ladislav, KLOUB Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.