Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 15:00

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestanov se konečně odlepil z dvanáctého místa


0

Předposlední Velký Šenov herně nezklamal, body ale nezískal.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestanov pálil šance

Fotbalisté Velkého Šenova doma přivítali Přestanov. Pro oba týmy to byl hodně důležitý zápas. Domácí by v případě třech bodů ještě oživili teoretické naděje na záchranu. Přestanov by zase přeskočil jedenácté Boletice. Na podzim Přestanov doma porazil Velký Šenov 5:2.

 

Hosté byli v utkání mírným favoritem, po celé utkání byli přeci jen fotbalovějším týmem. V úvodním dějství si vytvořili řadu šancí, proměnili však jednu. V 31. minutě se zblízka trefil Dominik Dvořák - 0:1.

 

Do konce první fáze hry se už nic zajímavého nestalo.

Ke konci to byla pěkná přestřelka

Po změně stran to domácí rozhodně nezabalili a bojovali o vyrovnání. Přestanov už neměl tak výraznou převahu, dlouho se mu nedařilo potvrdit své vedení. Další branky padaly až v poslední dvacetiminutovce.

 

V 80. minutě se trefil opět Dominik Dvořák, který těžil z dobré práce svých spoluhráčů - 0:2. Jenže za dvě minuty se dostali domácí zpátky do zápasu, po akci vzduchem snížil Tomáš Rubanický - 1:2.

 

Jenže za další dvě minuty završil svůj hattrick Dominik Dvořák. Ten zastínil nejlepšího klubového střelce Patrika Šmejkala a desátou trefou v sezóně dal na 1:3.

 

Šenov se ještě jednou vrátil do hry, po chybě přestanovské obrany se prosadil mladý Roman Smejkal - 2:3.

 

Domácí hru otevřeli a chtěli vyrovnat. Z brejku se ale na druhé straně prosadil střídající Martin Levinský, který si to za svou aktivitu rozhodně zasloužil - 2:4.

 

Velký Šenov tak získal jistotu, že lepší než předposlední letos nebude. V dalším kole hraje na hřišti Horního Podluží. Přestanov je jedenáctý, v dalším kole doma hostí Heřmanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "Naše situace je stále stejná. Šanci dostávají mladí hráči. I když jsme prohráli, tak jsme herně nezaostávali. Je pravda, že hosté byli fotbalovější. Přesto jsme výkonem zase tak nezklamali."

TJ Přestanov
Roman Kratochvíl, trenér TJ Přestanov: "Asi zasloužené vítězství, i když domácí kousali. V prvním poločase jsme ale měli ještě několik větších šancí, mohlo být po zápase. Domácí to hodně nakopávali a to nám dělalo problémy. Musím uznat, že to nezabalili a bojovali až do konce."



Sestavy


SK Velký Šenov
J. Hofman [-] - D. Verner [-] , R. Vichterey [-] , L. Kříž [-] (57. L. Fučík [-] ) , F. Skyva [-] (46. R. Bílý [-] ) , R. Smejkal [-] , J. Petružálek [-] , K. Malý [-] (84. J. Toman [-] ) , T. Rubanický [-] , J. Vebr [-] , J. Bálek [-] (75. M. Kuchař [-] )

TJ Přestanov
A. Pospíšil [-] - M. Krušina [-] , J. Doležal [-] , J. Voráček [-] , T. Valenta [-] - M. Starinský [-] , M. Charvát [-] (75. J. Pavlík [-] ) , O. Gasiorovszki [-] - P. Šmejkal [-] , D. Dvořák [-] - M. Kozej [-] (62. M. Levinský [-] )

ŽK: 49. K. Malý , 80. R. Vichterey , 81. D. Verner - 87. M. Levinský .
Hráči zápasu: M. Levinský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hrubý Pavel - JIRSÁK Jaroslav, HEJL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.