V Boleticích se body spravedlivě dělily


Branky


0

S konečným výsledkem ale nebyly obě strany příliš nadšené.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance nepřicházely

Poměrně důležitý zápas v boji o záchranu se hrál v Boleticích. Domácí nováček v něm přivítal Horní Podluží. Hledat favorita bylo těžké, na podzim Podluží doma v ofenzivním utkání přestřílelo Boletice 5:3.

 

První poločas žádný záživný fotbal nepřinášel. Vyložené šance prakticky nebylo, utkání bylo hodně nervózní. Nebylo tak překvapením, že se šlo do šaten za stavu 0:0.

Obě branky padly v rychlém sledu

Po změně stran začaly alespoň padat branky. A velmi rychle. Ve 47. minutě vyslal Šindelář po narážce s Ženíškem do úniku mladého dorostence Procházku. Ten v koncovce zachoval chladnou hlavu, když přehodil brankáře Šedivého a svým prvním gólem v mužské kategorii dostal Boletice do vedení - 1:0.

 

Jenže Spartak se z vedení dlouho neradoval. Dvě minuty po úvodním gólů domácí ztratili míč ve středu pole. Akci po straně táhl Boštík, jeho centr si ve vápně našel Patrik Bandas a krásnou střelou, která se ještě otřela o tyč vyrovnal - 1:1. Bandas dal svůj patnáctý gól v sezóně.

 

Do konce utkání měly více šancí Boletice, hosty dvakrát zachránila branková konstrukce, deset minut před koncem pak domácí útočník Rohlíček zahodil svůj sólový únik. Na druhé straně mohl po centru Bandase rozhodnout Vavrinec, míč ale na malém vápně minul.

 

Po devadesáti minut se tak muselo na penalty.

Rozhodla poslední série

V penaltové loterii se rozhodlo v poslední sérii. Pokus hostů nejprve zneškodnil brankář Jiří Vorel. A když vzápětí proměnil svůj pokus Lukáš Rantfner, zůstaly dva body v Boleticích.

 

Spartak je jedenáctý, v dalším kole jede na půdu poslední Tisé. Horní Podluží je deváté, o víkendu doma v derby hostí Šluknov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartak Boletice n. L.: "Podepsal se na nás fakt, že nám chybělo několik hráčů ze základní sestavy. Museli nastoupit dorostenci. V první půli byli lepší hosté, ve druhé zase my. Ta remíza nakonec odpovídá. Chtěli jsme tři body, máme jen dva. Teď jedeme do Tisé, kde musíme vyhrát."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Šedivý, vedoucí Čechie Horní Podluží: "K důležitému utkání jsme odjeli přesně v jedenácti. Remíza je to zasloužená, ani jeden tým si nezasloužil vyhrát. Mě hlavně mrzí, že na zápasy nechodí naši mladí hráči."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Smreček Ladislav - CVACHOUŠEK František, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.