Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 14:00

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov doma na jaře dál válcuje soupeře


Branky


0

Plaston porazil Přestanov 5:2. Domácí trenér si stěžoval na tvrdost soupeře, přestanovský kouč zase na skandální výkon rozhodčích.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl pět branek

Fotbalisté Šluknova přivítali Přestanov. Domácí na jaře jedou, z pěti zápasů čtyři vyhráli. Ovšem i Přestanov se zlepšil a pomalu se dotahuje na celky před sebou. Na podzim Přestanov doma porazil Plaston 5:2. Tehdy rozhodně nikdo netušil, že stejný výsledek, ovšem v opačném gardu, se bude opakovat.

 

Ale pěkně postupně. Vše začalo z ostra, ve 3. minutě otevřel skóre utkání Pavel Horák - 1:0. Ovšem za další tři minuty se hostům povedl rychlý brejk, který zakončil Patrik Šmejkal - 1:1. Po čtvrt hodině hry šli domácí opět do vedení. K trestnému kopu se postavil Ondřej Schneider a míč skončil v síti - 2:1.

 

Jenže Přestanov opět dokázal vyrovnat, další rychlý protiútok zakončil ve 38. minutě svým patnáctým gólem v sezóně Patrik Šmejkal - 2:2.

 

Do kabin šli ale přeci jen spokojenější domácí, náskok jim minut před koncem poločase z trestného kopu Pavel Svoboda - 3:2.

Góly už dával pouze Šluknov

Po změně stran byl Šluknov aktivnější, kopal několik standardních situací a přidal další dvě branky. V 61. minutě se trefil dobře hrající Emil Mikula, který zvýšil na 4:2. Vše pak zakončil v 87. minutě Jaroslav Hajduk, který dal také patnáctou branku v sezóně.

 

Šluknov se nadále tlačí v tabulce výš, je šestý na čtvrtý Chlumec ztrácí dva body. Přestanov zůstává dvanáctý, o víkendu doma hostí útočně naladěný Union Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Aleš Gall, trenér Plaston Šluknov: "Zasloužené vítězství. Byli jsme aktivnější a měli i další šance. Hosté dali góly z brejků. Bohužel tu výhru kalí několik faktorů. Přestanov hrál tvrdě, až zákeřně. Několik hráčů to odneslo zraněním, jeden dokonce skončil v nemocnici. Navíc nám udělali nepořádek v kabině, byly tam i prokoplé dveře. Z toho jsem hodně smutný."

TJ Přestanov
Roman Kratochvíl, trenér TJ Přestanov: "Nehráli jsme proti Šluknovu, ale proti rozhodčím. Kloubok dolů před domácími, jsou zatím nejlepším týmem, který jsme na jaře potkali. Ale to, co předvedli pánové Hrubý a Červený, jsem za 40 let neviděl. Jedete tam 80 kilometrů a nazpátek to samé. A pak vás takhle zaříznou rozhodčí. Proti nám se kopala taková hromada standardních situací, že to snad ani nebylo možné. Tady se už někdo musí chytit za nos."



Sestavy


SK Šluknov
Z. Ticháček [-] - Z. Kirchner [-] (68. D. Zabilka [-] ) , E. Mikula [-] , A. Holešovský [-] (61. J. Mládek [-] ) , O. Schneider [-] , J. Švec [-] , J. Šach [-] (58. M. Polák [-] ) , P. Svoboda [-] , T. Knížek [-] , J. Hajduk [-] , P. Horák [-]

TJ Přestanov
L. Dráb [-] - M. Matuščin [-] , M. Krušina [-] (55. M. Starinský [-] ) , T. Valenta [-] , J. Doležal [-] (74. J. Pavlík [-] ) , J. Voráček [-] - O. Gasiorovszki [-] , M. Charvát [-] , A. Pospíšil [-] (69. M. Kozej [-] ) , P. Tvrdík [-] - P. Šmejkal [-]

ŽK: 63. T. Knížek , 90. E. Mikula - 26. P. Šmejkal , 34. M. Charvát , 41. T. Valenta , 51. P. Tvrdík , 54. M. Matuščin .
Hráči zápasu: E. Mikula - P. Šmejkal .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Hrubý Pavel - HEJL Jakub, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.