Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanov se dál trápí, v Bynově dostal sedm branek


Branky


0

Na jasném vítězství Unionu Děčín 7:3 se hattrickem podílel Peter Očipka, dvakrát se trefil Jakub Murdych.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drželi krok půl hodiny

Fotbalisté Unionu Děčín doma přivítali Heřmanov. Favorit byl celkem jasný, Union se i na ajře drží na dostřel čtvrtému místu, Heřmanov naopak na jaře vybojoval jediný bod a spadl do pásma, kde se bojuje o záchranu. Na podzim padla jediná branka, Heřmanov tehdy porazil Union Děčín 1:0.

 

Hosté vstoupili do utkání lépe, využili zaváhání domácí obrany a po několika přihrávkách se před Jeřábkem objevil Folprecht, který otevřel skóre utkání - 0:1. Domácí vyrovnali ve 14. minutě, kdy své střelecké prokletí po přihrávce Očipky zlomil Murdych - 1:1. A za dalších sedm minut už Děčín vedl. Murdych poslal do vápna přízemný centr, ten nejprve minul Galaš, ovšem na zadní tyči číhal Bezouška, který skluzem dal na 2:1.

 

Heřmanov ale dokázal po půl hodině hry vyrovnat. První střelu ještě Jeřábek vyrazil, na dorážku Jana Majera už byl krátký 2:2. Union si ale ještě do poločasu vzal vedení zpátky.

 

Ve 37. minutě domácí úspěšně napadali rozehrávku soupeře. Brázdil vzápětí vysunul Očipku, který překonal Pospíchala - 3:2. Ten samý hráč se podruhé prosadil o chvilku později, když dostal vynikající přihrávku od Bezoušky a dal na poločasových 4:2.


Union hru kontroloval

Po změně stran držel Heřmanov malou naději na obrat do 58. minuty. Očipka totiž dostal krásnou přihrávku od Brázdila a třetí brankou zkompletoval svůj hattrick - 5:2. V 67. minutě se prosadil také Galaš. Ten těžil z akce Valenty, který vyslal do strany dobře hrající Eichelmanna. Ten poslal na vápno přesný centr, který Galaš zakončil šestou brankou - 6:2.

 

Za další tři minuty zakombinoval Galaš s Murdychem a nejlepší kanonýr celé soutěže vstřelil branku s číslem 25 - 7:2. Sedm minut před koncem uzavřel skóre Jan Majer, jehož nepříliš prudká střela skončila v domácí síti.

 

Union je tak stále pátý, na čtvrtý Chlumec ztrácí dva body. Navíc má po Chuderovu druhý nejlepší útok v soutěži. Heřmanov pokračuje v jarním útlumu a je na desátém místě. Union Děčín v dalším kole jede do Přestanova, Heřmanov doma hostí Trmice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Divákům se muselo utkání, ve kterém měli možnost shlédnout deset branek, líbit a naši hráči je tím nejlepším způsobem pozvali na příští domácí zápas s nevyzpytatelným Podlužím. Výborně zahrálo celé mužstvo a je tak těžké někoho vyzdvihnout. V obraně jsme měli několik okének, ale podporou záložní řady a útoku vše vynahradili. Záloha pracovala nahoru dolů a útok byl tradičně kvalitní, kdy hlavně Očipka hraje ve skvělé formě."




Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - L. Eichelmann [-] , V. Bedrníček [-] , T. Humlíček [-] (72. J. Sejkora [-] ) , M. Huček [-] - B. Bezouška [-] (81. L. Syrovátka [-] ) , J. Murdych [-] (78. M. Kmoch [-] ) , Z. Brázdil [-] , J. Valenta [-] - V. Galaš [-] , P. Očipka [-]

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - T. Vlasák [-] , V. Chlouba [-] , Z. Čapek [-] , R. Wenzel [-] , J. Majer [-] , P. Havlíček [-] , M. Šturm [-] , R. Majerik [-] , J. Folprecht [-] , V. Váňa [-]

ŽK: 9. Z. Čapek , 16. R. Wenzel , 17. J. Folprecht .
Hráči zápasu: T. Humlíček , P. Očipka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Průša Dominik - KOLÁTOR Petr, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.