Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trmice konečně zabraly


Branky


0

Fotbalistého Velkého Šenova dlouho drželi šanci na bodový zisk. Druhá branka je ale zlomila.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trmice začaly bídně

Fotbalisté Trmic, kteří měli v zádech čtyři porážky v řadě, doma hostili předposlední Velký Šenov. Dle tabulky byl favorit jasný, ovšem hosté na jaře nepředvádějí vůbec špatné výkony. Na podzim se zrodila remíza 2:2, na penalty byl tehdy šikovnější právě Šenov.

 

V prvním poločase se domácím dlouho nedařilo. Velký Šenov působil lepším dojmem, domácí liknavost pak potretal vedoucím gólem hostů v 19. minutě Rudolf Tlapák - 0:1. Jenže místo navýšení náskoku hosté inkasovali. V 25. minutě se na velké vápno dostal Pavel Šalda, míč poslal na branku zajímavým a hezkým lobem, brankář Hofman ho našel až v síti - 1:1.

 

Do konce poločasu to byla víceméně vyrovnaná partie, další branka už nepadla.

Hosté se potopili sami

I po změně stran se dobrých dvacet minut hrál vyrovnaný fotbal. Rozhodující moment přišel v 66. minutě. Defenziva hostů chybovala a prakticky nahrála střídajícímu Pokornému, který svou šanci využil - 2:1.

 

Od té doby začaly hrát Trmice lepší fotbal, naopak hosté začali zmatkovat. A kupili jednu chybu za druhou. Trmice to trestaly. V 73. minutě se zblízka trefil Pavel Uhlíř - 3:1. Za další tři minuty využil další nepozornosti Velkého Šenova Dalibor Greé. Ten se trefil po delší době a připsal si na své konto třináctou trefu v sezóně - 4:1.

 

Poslední slovo si pak vzal zkušený Radim Auervek, který v 81. minutě uzavřel na konečných 5:1.

 

Trmice jsou tak na osmém místě, v dalším kole jedou do Heřmanova. Velký Šenov zůstává předposlední, ve 20. kole doma hostí Hostovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Začátek byl z naší strany velmi špatný. Nehráli jsme to, co jsme si řekli v kabině. Soupeř byl lepší a zaslouženě vedl. Důležité bylo, že jsme poměrně brzy vyrovnali. Pak to bylo vyrovnané, rozhodl druhý gól, který nám hosté darovali. Pak jsme se konečně dostali do tempa a přidali další tři góly."

SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "Zbytečně krutá porážka. Přitom do stavu 1:1 jsme možná byli i lepším celkem, byly tam i další šance. Ale bohužel se to opakuje. Potápíme se sami, vyrábíme velké individuální chyby, které soupeř trestá."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] , J. Benáček [-] (65. J. Pokorný [-] ) , R. Auervek [-] , J. Vyleťal [-] , J. Beneš [-] (46. D. Nekola [-] ) , P. Uhlíř [-] , M. Petera [-] (75. D. Líbal [-] ) , P. Šalda [-] , J. Hrudka [-] , P. Tadlánek [-]

SK Velký Šenov
J. Hofman [-] - J. Petružálek [-] , K. Malý [-] , R. Stelmaščuk [-] (65. M. Kucr [-] ) , J. Bálek [-] - D. Obergruber [-] , D. Verner [-] (77. J. Toman [-] ) , L. Kříž [-] , R. Smejkal [-] , R. Tlapák [-] , R. Vichterey [-]

ŽK: 84. J. Toman .
Hráči zápasu: J. Hrudka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Zavadil Jakub - KRUTINA Radek, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.