3:2p.
(2:1)
26. J. Brouček
75. R. Rojko (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 13:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelné, v Boleticích rozhodla až desátá série


Branky


0

Na hřišti nováčka soutěže se v souboji s Heřmanovem zrodila remíza. Pak se kopalo dvacet penalt.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boletice daly dva slepené góly

Do Boletic nad Labem přijel Heřmanov. V tabulce na tom byli lépe hosté, ovšem na jaře Heřmanov zatím nebodoval. Boletice naopak získaly alespoň tři body. A vzájemný zápas na podzim? Dohromady padlo devět branek, Boletice tehdy vyhrály v Heřmanově 5:4.

 

Tentokráte to byl poměrně vyrovnaný fotbal. Hosté šli v 26. minutě do vedení, po standardní situaci se prosadil Jan Brouček - 1:0. Boletice však stejně, jako před týdnem ve Velkém Šenově vstřelily rychlé dva góly.

 

V 31. minutě Miloslav Šindelář vyslal do úniku Josefa Rohlíčka, který vzápětí vyzrál na Richarda Wenzela - 1:1. Nejlepší střelec Boletic se trefil poprvé od 12. listopadu 2016. A o minutu později přidal Rohlíček svou dvanáctou branku v sezóně. Hodně práce při ní odvedl Ondřej Cimpl, který přetlačil obránce a následně našel svého parťáka v útoku - 2:1.

 

Do kabin tak šly spokojenější Boletice, které si hýčkaly těsný náskok.

Zkušený Vašák přinesl kvalitu

Po změně stran byl aktivnější Heřmanov. Boletice více bránily a čekaly na brejkové situace. Bohužel pro domácí několik nadějných protiútoků nebylo dovodeno do finální fáze. V 75. minutě pak přišel faul ve vápně a hosté mohli kopat penaltu. Tu proměnil tradiční exekutor Radek Rojko, heřmanovský kapitán srovnal na 2:2.

 

Do konce základní hrací doby se nic podstatného nestalo, za stavu 2:2 tak musely o vítězi rozhodnout pokutové kopy.

 

 

Diváci viděli dvacet penalt, rozhodla desátá série

Pokutové kopy se nakonec hodně natáhly. Rozhodla až desátá série, šestou domácí penaltu v ní proměnil mladý Jakub Klaban. A jelikož hosté měli poloviční úspěšnost, po výhře 6:5 zůstal druhý bod v Boleticích.

 

Boletice drží jedenácté místo, bodově odskočily posledním třem celkům tabulky. A v dalším kole hrají na půdě dvanáctého Přestanova. Heřmanov je desátý, o víkendu doma hostí Šluknov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartaku Boletice n. L.: "Remíza asi odpovídá, Heřmanov byl ve druhém poločase lepší, hlavně příchod zkušeného Míry Vašáka mu dodal klid. Jen škoda, že jsme nedotáhli některý z našich nadějných brejků, chyběla tomu finální fáze. Dva body bereme, Heřmanov je zkušený tým a má svou kvalitu."

TJ Heřmanov
Radek Rojko, záložník TJ Heřmanov: "Asi jsme měli více ze hry, ale jinak to bylo vyrovnané. Bohužel se nám nedaří směrem do útoku, máme tam mladé kluky, kteří se potřebují vyhrát. Máme sice první jarní bod, ale do ideálu to má ještě daleko."



Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
M. Novák [-] - O. Cimpl [-] , J. Němec [-] , J. Rohlíček [-] (75. R. Klaban [-] ) , T. Beutler [-] , L. Rantfner [-] , M. Švec [-] , S. Šorm [-] , M. Šindelář [-] , D. Plosza [-] (46. J. Klaban [-] ) , M. Ženíšek [-]

TJ Heřmanov
R. Wenzel [-] - L. Vlček [-] , V. Chlouba [-] , T. Vlasák [-] (28. M. Pospíchal [-] ) , J. Brouček [-] (55. V. Vašák [-] ) , M. Šturm [-] , P. Havlíček [-] , P. Havlíček [-] , R. Rojko [-] , V. Váňa [-] , R. Majerik [-]

ŽK: 40. J. Rohlíček , 48. M. Ženíšek - 37. V. Váňa .
Hráči zápasu: J. Rohlíček - V. Vašák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - OBORNÍK Jaroslav, PROVAZNÍK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.