3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stínem utkání bylo těžké zranění


Branky


18. O. Hudik , 23. M. Hudik - 45. D. Kodet , 55. L. Kučera
0

Libochovice doma remizovaly s Libouchcem, v penaltách pak vybojovaly bod navíc.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště musela sanitka

Libochovický nováček doma přivítal Libouchec. Favoritem byli hosté, ti bojují o první polovinu tabulky. To domácí potřebují každý bod, neboť hrají o záchranu. Na podzim Libouchec doma porazil Libochovice 3:1.

 

První poločas byl v režii domácích. Libouchec působil matným dojmem, kazil přihrávky, příliš se mu prostě nedařilo. Do vedení šly Libochovice v 18. minutě, kdy se střelou z velkého vápna prosadil Ondřej Hudik. A za pět minut to bylo o dva góly. Ke střele tentokráte napřáhl bratr Ondřeje, Michal Hudik. Tomáš Pluhař byl bezmocný.

 

Rušno pak bylo na konci poločasu. Velmi nepříjemnou záležitosti pak byla 37. minuta. To se ošklivě zranil Vojtěch Eleš, který byl na hřišti sotva tři minuty, když vystřídal také zraněného Baloga. Eleš při výskoku špatně došlápl, těžce to odnesl jeho kotník. Odvést ho tak musela záchranka.

 

Minutu před koncem poločasu domácí po faulu ve vápně kopali pokutový kop.  Ladislav Horký ale ztroskotal na Pluhařovi. Prakticky z protiútoku našel Šum Kodeta ten snížil na poločasových 2:1.

LIbouchec mohl i vyhrát

Po změně stran se role na hřišti obrátily. Libouchec byl aktivnější a měl více ze hry. V 55. minutě bylo vyrovnáno. Po rohovém kopu nejprve Černohorský hlavičkoval do břevna, následně míč do branky dorazil Kučera.

 

Pak se hrál poměrně otevřený fotbal, přes šance na obou stranách ale rozhodující trefa nepřišla. Domácí krom dvoubrankového náskoku v závěru přišli o Michal Hudika, který byl v 90. minutě po druhé žluté kartě vyloučen.

 

Za stavu 2:2 tak musely rozhodnout pokutové kopy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Druhý bod zůstal doma

Penalty se hostům nevydařili, prohráli v nich 2:4. Druhý bod tak vybojovaly Libochovice.

 

Libouchec je čtvrtý, v dalším kole hraje derby v Mojžíři. Libochovice jsou jedenácté, nyní je čeká derby v Lovosicích.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Myslím si, že jsme měli mít tři body. V první půli jsme byli lepším týmem a kdyby Horký proměnil penaltu, bylo hotovo. Ale bohužel. Po změně stran byl Libouchec lepší a my byli rádi, že to došlo do penalt. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. Stínem bylo nepříjemné zranění jednoho z hostů."

TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "První poločas byl z naší strany tragický, nic se nám nedařilo. Kdyby domácí dali penaltu, tak bychom tam asi dostali pořádný batoh. Ale brankář penaltu chytil a my vzápětí snížili. Druhá půle byla z naší strany lepší, mohli jsme i vyhrát. Hodně nás mrzí zranění Vojty Eleše, všichni mu přejeme brzké uzdravení."



Sestavy


FK Libochovice
F. Krpeš [-] - O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] (87. T. Zůna [-] ) , T. Urban [-] - P. Tuček [-] (46. J. Oliva [-] ) , L. Horký [-] (80. J. Šturm [-] ) , I. Oros [-] , M. Hudik [-] , J. Košťál [-] - P. Musil [-] (80. M. Michajlov [-] ) , O. Hudik [-]

TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - D. Kodet [-] , J. Černohorský [-] , J. Šum [-] , J. Novák [-] , R. Wild [-] , V. Slavka [-] , J. Studený [-] , L. Kučera [-] , M. Hammer [-] , V. Balog [-] (34. V. Eleš [-] )

ŽK: 26. M. Hudik , 54. P. Musil , 62. J. Oliva , 83. F. Krpeš - 45. J. Novák , 79. L. Kučera . ČK: 90. M. Hudik .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Provazník Adam - VACEK Jan, DVORSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.