Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice vyhořely při standardních sitaucí


Branky


0

Mojžíř doma nasázel šest branek a zůstává na jaře stoprocentní.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opory byly na lavičce

Fotbalisté Mojžíře, kteří stále drží třetí místo, doma přivítali Křešice. Hosté zažívají také dobrou sezónu, už nejednou bylo napsáno, že jejich hlavní zbraní je obrana. A v útoku stěžejní hráč Jiří Lepič. Favoritem ovšem byli domácí, do karet jim hrálo i domácí hřiště, početné publikem a specifické prostředí. Na podzim to byla přestřelka, Mojžíř tehdy vyhrál v Křešicích 4:3.

 

Křešický trenér nechal na lavičce překvapivě právě Lepiče a také Patku. Tedy dva hráče, kteří jsou základním stavebním kamenem celé sestavy. Domácí byli od začátku lepší a hnali se za prvním gólem. Ten přišel v 16. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil obránce Zdeněk Stárek.

 

V 25. minutě už to bylo 2:0, z trestného kopu se parádně trefil Aleš Vitásek. Po půl hodině hry si domácí fanoušci mohli potřetí zakřičet gól. A opět se prosadil Zdeněk Stárek, opět po standardní situaci.

 

Do kabin tak šli domácí s pohodlným náskokem 3:0.

Domácí dali další tři branky

Ani po změně stran se obrázek hry moc nezměnil. Domácí byli aktivnější a Křešice si prakticky vylouženou šanci nevytvořily. V 61. minutě se pěkně prosadil Marek Pavlík. Po jehi příchodu ze střídačky přitom uplynuly čtyři minuty.

 

V 66. minutě se po další standardní sitauci trefil Vít Fiala. Debakl hostů pak dokonal v 80. minutě opět Aleš Vitásek. A jak jinak, než po standardní sitauci. Právě v této discíplíně hosté neuvěřitelně vyhořeli.

 

Mojžíř tak nadále drží bronzovou pozici, na první místo přitom ztrácí dva body! V dalším kole hraje v České Kamenici. Křešice jsou stále sedmé, v 15. kole doma přivítají Střekov.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Pohodové utkání. Křešice na mě působily odevzdaným dojmem, v zápase prakticky neměly vyloženou šanci. Rozhodly standardní situace. Byla to zasloužená výhra. Pochvalu zaslouží celý tým. A také všichni rozhodčí, pískali opravdu dobře."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Bylo to špatné. Kamén úrazu byl ve standardních situacích, to jsme prostě nezvládli. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě."



Sestavy


TJ Mojžíř
M. Kubec [-] - J. Králik [-] , P. Král [-] , A. Jankovský [-] , Z. Stárek [-] - J. Bernášek [-] (57. M. Pavlík [-] ) , J. Růžek [-] (78. M. Kubec [-] ) , V. Fiala [-] , J. Zabloudil [-] , J. Sikora [-] - A. Vitásek [-] -

FK Křešice
O. Větvička [-] - M. Pácl [-] , L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , J. Suchánek [-] , A. Bezemek [-] (60. P. Tuháček [-] ) , D. Lenrt [-] , J. Rusý [-] (46. J. Lepič [-] ) , M. Loula [-] , V. Kühn [-] , L. Schoř [-] (76. K. Patka [-] )

Hráči zápasu: Z. Stárek , A. Vitásek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Rouček Karel - KURILJAK Ivan, DAVIGNON Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.