5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střekov začal nervózně. Soupeřův vlastenec ho nakopnul


Branky


3. M. Novotný , 46. L. Brejcha (vl.) , 54. R. Páša , 69. V. Rohlík , 81. V. Rohlík
0

Nový střekovský trenér Pavel Bednář si ve své premiéře připsal jasnou výhru 5:0 nad posledním Duchcovem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl hodně nervózní

Cestu za lepším umístěním začal Střekov doma proti poslednímu Duchcovu. Tým navíc v zimě přebral Pavel Bednář, který to na Střekově dobře zná. Domácí byli favoritem, hosté z Teplicka jsou totiž poslední. Duchcov měl navíc bídnou zimní přípravu, na podzim se Střekovem doma prohrál 2:3.

 

Domácí vstoupili do utkání skvěle. Ve třetí minutě po dlouhém autovém vhazování míč propadl k Miroslavu Novotnému, který míč dorazil za Patrika Podolského. Pak ale fotbal na nerovném terénu upadl do průměru. Střekov byl sice aktivnější, ale další branku nepřidal.

 

Duchcov se osmělil až v závěru, zajímavou šanci si vytvořil Miroslav Moravec. Místo vyrovnání ale přišli hosté o zraněného Bednáře.

 

Do kabin si tak Střekov nesl těsný náskok 1:0.

Vlastní gól hosty zlomil

Po změně stran se obraz hry výrazně změnil. Přispěla k tomu situace ze 46. minutě. Centr Zikmundovského si do vlastní branky nešťastně srazil stoper Lukáš Brejcha. Střekovští fotbalisté se uklidnili a na duchcovskou branku se valil jeden útok za druhým.

 

V 54. minutě přišla třetí branka, kdy se krásně zpoza vápna trefil Radek Páša. Použil k tomu jednoduchý kop - bodlo. V 69. minutě přišla čtvrtá trefa Střekova. Po pěkné kombinaci se ve velkém vápně zjevil Václav Rohlík a počtvrté překonal Podolského. Ten pak do branky pustil veterána Veličku.

 

Devět minut před koncem uzavřel skóre opět Václav Rohlík. Ten se dostal k míči těsně před vápnem a další krásnou ranou uzavřel skóre na konečných 5:0.

 

Střekov tak zahájil jaro skvěle, poskočil na osmé místo. V dalším kole jede Střekov do Křešic. To Duchcov je ze sedmi body stále poslední, z prvních dvou jarních zápasů má skóre 0:8. Navíc v dalším kole hostí silnou Modrou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Pavel Bednář, trenér TJ Střekov: "Byl to náš první jarní zápas, podle toho také první poločas vypadal. I když jsme dali brzy gól, byl náš výkon nervózní. Bylo to hodně rozkouskované. Ale vyšel nám vstup do druhého poločasu. To nás nakoplo, krom pěti gólů jsme měli hromadu šanci. Zasloužené vítězství.

FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FK Duchcov: "Hodně nepovedené utkání, hlavně druhý poločas nám nevyšel. Střekov vyhrál naprosto zaslouženě, my jsme prakticky nic nepředvedli. Naopak domácí zahodili další gólovky."



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - J. Bubla [-] , V. Rohlík [-] , V. Kabátník [-] , J. Tichý [-] (86. O. Franc [-] ) - J. Zikmundovský [-] (73. V. Kmec [-] ) , M. Lenc [-] , M. Novotný [-] (59. F. Chrudimský [-] ) , L. Hnízdo [-] - Z. Satran [-] (63. F. Lejček [-] ) , R. Páša [-]

FK Duchcov
P. Podolský [-] (69. P. Velička [-] ) - J. Král [-] , J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , P. Bednář [-] (28. P. Velička [-] ) - M. Moravec [-] , J. Kropáček [-] , P. Reichel [-] (71. T. Mudrák [-] ) - V. Ferko [-] , P. Giňa [-] (79. O. Zíma [-] ) - D. Boho [-]

ŽK: 41. J. Tichý , 41. J. Zikmundovský , 77. M. Lenc - 41. V. Ferko , 85. M. Moravec , 89. J. Kropáček .
Hráči zápasu: V. Rohlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Spišák Dušan - SVOBODA Evžen, SMREČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.