1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veliny podlehly těsně lídru tabulky 1:2!


Branky


0

V sobotním utkání zavítal lídr tabulky na hřiště Velin, kde to měl velmi těžké. Hra byla vyrovnaná a lídr vyhrál velmi těsně pouze o jeden gól. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první polovina.

Sobotní utkání těchto celků bylo velmi vyrovnané. V první polovině viděli diváci pouze dva góly a to po jednom na každé straně. V první polovině se za domácí trefil Metelka a za hosty se prosadil Roubal. Po těchto gólech byly oba celky opět na začátku a čekalo se na rozuzlení v druhé polovině zápasu.

Rozhodující gól Rosic

V druhé polovině zápasu byla hra z obou stran opět vyrovnaná, ale přece na konci zápasu byl jeden tým ten šťastnější. Ten nakonec byl hostující tým, kterému se povedlo vstřelit ten rozdílový gól o který se postaral Zelinka a tak díky tomuto gólu si vezou Rosice tři body.



Sestavy


Veliny
J. Zdenějk [-] - .. Stárek [-] , .. Caletka [-] , .. Hendrych [-] , .. Fabián [-] - .. Chejnovský [-] , .. Řepka [-] , .. Trojan [-] - .. Metelka [-] , .. Houška [-]


Hráči zápasu: .. Metelka .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.