Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dašice B rozstřílely Dříteč B 7:0!


Branky


0

V sobotním utkání 17. kola mohli diváci vidět v Dašicích celkem 7 gólů. Domácí celek rozstřílel Dříteč B 7:0, kdy po první polovině zápasu byl stav 4:0. Hráčem zápasu se stal Lukáš Kučera, který v tomto utkání vstřelil čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dašice zničily Dříteč v první polovině zápasu

Domácí začali zápas v dobrém tempu a hned v 10. minutě se mohli radovat z prvního gólu. Další gól přidal ve 14. minutě Lukáš Kučera. Aby to pro hosty nebylo málo ve 20. minutě se domáci tým radoval už po třetí. Další gól nám padl až ve 45. minutě, kdy na 4:0 zvyšoval Šibal.

Dašice přidaly další tři góly

Začátek druhého poločasu zachytil lépe domácí celek, který se v 50. minutě zápasu radoval z dalšího gólu a stav byl už 5:0. Za tohoto stavu se Dašice tlačily do dalších šancí a šestý gól přidaly v 75. minutě. Poslední branka tohoto zápasu padla v 90. minutě a tímto gólem Dašice uzavřely zápas za stavu 7:0.



Ohlasy k zápasu


Sparta Dašice B
Petr Borovec: Z naší strany jednoznačná záležitost, když jsme dokázali otevřít skóre již v 7. min utkání. Po celý zápas jsme měli naprostou převahu, soupeře jsme nepustili do žádné šance a navyšovali jsme skóre.




Sestavy


Sparta Dašice B
P. Kučera [-] - P. Čermák [-] , Z. Sládek [-] , M. Hora [-] , P. Borovec [-] - P. Kohoutek [-] , J. Hora [-] , I. Morávek [-] , F. Cabicar [-] - L. Kučera [-] , J. Šibal [-]


Hráči zápasu: L. Kučera , J. Šibal .
Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.