4:2
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

16.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolu Chvojenec B vystřílel tři body Vrátil Josef


Branky


0

V nedělním utkání viděli diváci celkem 6 branek a 4 z nich vstřelil domácí Josef Vrátil, který stihl dát soupeři čtyři branky hned v první polovině zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelec prvního poločasu Josef Vrátil

Hrdinou prvního poločasu se stal domácí útočník Josef Vrátil, který dokázal za první polovinu vstřelit hned čtyři branky. Není divu, že se Josef Vrátil stal také hráčem tohoto zápasu.

Nápor Mnětic

Druhá polovina zápasu už nebyla od domácího celku už taková jako ta první. Domácí si za jasné stavu 4:0 řekli, že jim tento náskok stačí a nechali hrát soupeře, který tento zápas trochu zdramatizoval a to když dokázal vstřelit dvě branky do domácí sítě. Domácí si svůj náskok z první poloviny už nenechali vzít a zaslouženě vyhráli 4:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Chvojenec B
Trenér: První polovinu zápasu jsme hráli dobře a díky našemu střelci jsme vedli 4:0. Druhou půli jsme trochu zaspali, ale dokázali jsme náš náskok udržet.




Sestavy


Sokol Chvojenec B
M. Píša [-] - M. Kvapil [-] , R. Izák [-] , R. Kašpar [-] , R. Trnka [-] - J. Vrbata [-] , V. Kropáček [-] , J. Štros [-] , J. Kvapil [-] - R. Fízek [-] , J. Vrátil [-]


Hráči zápasu: J. Vrátil .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.