Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černčice slaví po jasné výhře postup! To Žíželice zůstávají v boji o samotné setrvání v soutěži


Branky


0

Tento zápas mohl definitivně rozhodnout o postupujícím ze soutěže do 1.B třídy, zároveň však také napovědět o dění na opačném pólu tabulky. Domácí Černčice měly před zahájením utkání pohodlný osmibodový náskok před druhým celkem, kterým jsou Dobroměřice B. Navíc mají ve vzájemných zápasech výhodu lepší bilance. Doma sice svému rivalovi podlehly 2:3, v jarní odvětě v Dobroměřicích jim však prohru oplatily a zvítězily 1:3. Tudíž bylo jasné, že jim k oslavám návratu do krajských soutěží po několikaletém půstu stačí se soupeřem ze Žatecka získat pouhý bod.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černčice svou roli favorita v prvním poločase potvrdily, byť se proti sestupem ohroženým Žíželicím, které již tradičně nastoupily do zápasu ve značně oslabené sestavě v pouhých devíti hráčích v poli, dokázali v prvním poločase prosadit pouze jednou, konkrétně zásluhou Jiřího Seiferta, který ve 22.min dokázal překonat brankáře hostí Kvapila.

 

V souběžně hrajícím zápase v Dobroměřicích nastoupila domácí rezerva s posledním celkem tabulky z Výškova. A vedla si o mnoho úspěšněji, protože po prvních pětačtyřiceti minutách hry drtila soupeře 5:0.

 

O postupu už asi její hráči ztratili iluze, přesto v tomto z několika důvodů sledovaném zápase, který mohl řádně zamíchat kartami o jediného sestupujícího, neponechali nic náhodě a případným spekulacím učinili přítrž.

 

Vraťme se však zpět k zápasu v Černčicích. Po změně stran leadr soutěže podle očekávání Žíželice příliš nešetřil a přidal na své konto další čtyři vstřelené branky.

 

V 52. min zvyšoval Filip Ondráček na 2:0, v 63. min přidal svou druhou trefu v utkání Jiří Seifert, v 79. min se nemýlil Dušan Laurich a skóre na konečných 5:0 ve prospěch domácích uzavřel v 83. min další dvougólový střelec zápasu Filip Ondráček.

 

Po závěrečném hvizdu rozhodčího Pavla Slívka tak mohly zaslouženě odstartovat zasloužené postupové radovánky a ani výhra Dobroměřic B 7:0 nad odevzdaným Výškovem již nemohla na tomto faktu nic změnit. Tyto dva výsledky však zcela jistě rozradostnily fotbalisty, funkcionáře i tamní příznivce v Blatně a Slavětíně, které tím získaly jistotu záchrany.

 

Boj o ní se tedy zúžil na poslední tři celky:

12. ŽÍŽELICE mají na svém kontě 27 bodů a aby se nemusely ohlížet na ostatní výsledky, ve zbývajících zápasech doma s Dobroměřicemi B, popř. ve Vroutku s tamním B-týmem potřebují získat bod,

 

13. Peruc s 24 body čeká zápas se Slavětínem doma,a pokud se jí podaří svého soupeře porazit, rovněž mohou odjet k poslednímu utkání v Kozlech bez obav.

 

Nejobtížnější situaci tak má před sebou 14. Výškov s pouhými 21 body na svém kontě a ani případné tříbodové výhry v posledních dvou kláních (na domácím hřišti proti Vroutku B a o týden později v Krásném Dvoře) jim stačit už nemusí. To už by musel spoléhat na nepříliš pravděpodobnou souhru náhod. Žíželice by totiž již nesměli uhrát ani bod, popřípadě Peruc se svými soupeři uhraje maximálně dvě remízy.Při případném shodném součtu bodů po skončení tohoto ročníku má totiž Výškov s Perucí horší bilanci ve vzájemných zápasech (1:1, 2:3)

 

 

AUTOR: JAROSLAV FECIŠKANIN



Sestavy


SK Černčice
V. Podlašecký [-] - L. Chlouba [-] (70. P. Laurich [-] ) , D. Vacek [-] , V. Horčička [-] (78. D. Laurich [-] ) , J. Seifert [-] - P. Vild [-] , M. Izera [-] (83. D. Zeman [-] ) , F. Ondráček [-] , Z. Šus [-] - T. Hlinka [-] (63. D. Hudek [-] ) - R. Škuthan [-]

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - F. Elias [-] , M. Panský [-] , M. Oppel [-] , T. Večeře [-] - J. Blacha [-] , L. Kestřánek [-] , L. Dormišev [-] , J. Švejda [-] - M. Makuka [-] , R. Němec [-]

ŽK: 62. L. Chlouba , 87. P. Vild .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SLÍVKO Pavel - KUČERA Josef, HRNČÍŘ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.