FOTO: Žíželice předvedly nejhorší výkon sezóny a z Peruce odjíždějí s prázdnou


Branky


2

V důležitém souboji mužstev, ohrožených, byť spíše jen teoreticky sestupem, přivítala na svém hřišti jedenáctá Peruc desáté Žíželice. V případě vítězství hotsů by si však pozice v tabulce prohodily, bodový rozdíl totiž před úvodním hvizdem rozhodčího činil pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byť ani domácí tým v žádném případě do zápasu nenastoupil v optimálním složení, podobně různými důvody oslabeného soupeře ze Žíželic od samého začátku přehrával. A to ani ne tak fotbalovým uměním, ale především touhou po úspěšném výsledku, bojovností a rvavostí o každý metr trávníku.

 

Odměnou jim za to bylo, že na pomyslném ukazateli skóre již po necelé desetiminutovce vedli 2:0. Nejprve se v 5. min dokázal nejlépe v pokutovém území soupeře prosadit Petr Tůma a za další čtyři minuty zvyšoval Michal Majer. Viditelně zaskočení hosté se prakticky na nic nezmohli, naopak ve 28.min se dokázal podruhé střelecky prosadit Petr Tůma – 3:0.

 

Obraz hry se nezměnil ani po změně stran, hráčům Peruce bohatě stačilo kontrolovat hru proti takřka neškodnému soupeři. A když v 58. min po situaci, zavánějící postavením mimo hru, poté skórujícího Jakuba Minaříka, bylo o osudu utkání definitivně rozhodnuto.

 

Autor: Jaroslav Feciškanin



Ohlasy k zápasu



TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, administrátor: „Zápas se mi tentokrát hodnotí dost těžko. Prakticky od úvodní až do poslední minuty se nám absolutně nedařilo. Všechno bylo špatně, vůbec nic nám nevycházelo. Jednoduše hrajícímu týmu Peruce tak stačil k vysokému vítězství průměrný výkon, poněvadž ten náš byl zřejmě nejslabší po celý dosavadní průběh sezóny 2016/17. Nemohu si odpustit na všechny zainteresované členy fotbalového oddílu, kterým není jeho budoucí osud lhostejný, důrazně apelovat. Zdůrazňuji slůvko všechny, tedy i na ty, které nebyly zápasu z různých důvodů přítomni. Do konce soutěžního ročníku totiž zbývá odehrát ještě osm těžkých zápasů a jediný cíl, který před námi stojí - záchranu, zdaleka nemáme jistou. Byť ji stále ještě máme plně ve svých rukou...“



Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - J. Suchopár [-] - P. Tůma [-] - J. Minařík [-] - T. Čermák [-] , M. Bartoš [-] , L. Linhart [-] , M. Nechanický [-] (42. V. Kaplan [-] ) , M. Majer [-] , M. Čížek [-] , K. Vajc [-]

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - L. Drchal [-] , M. Panský [-] , F. Elias [-] - P. Zuščík [-] , L. Dormišev [-] , J. Švejda [-] , J. Blacha [-] , T. Večeře [-] - R. Němec [-] - M. Makuka [-] (46. J. Zamrzla [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janouš Miroslav - ŠEBEK Václav, KRATINA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2017 21:01
Díky, Mirku! Klidně k nám vkládejte celé Vaše album, budeme jen rádi. :)
23. 4. 2017 13:37
Fanoušek, Fotograf - FK Peruc | Ústecký | Louny
Více fotek ze zápasu - mPb:
http://plazik02.rajce.idnes.cz/Peruc_-_Zizelice_4_0_-_22.4.2017/